Трохи оселедця та плавлений сирок – і гості попросять цю намазку на біс
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 20093
Досить готувати з оселедця тільки "Шубу"
Ми звикли подавати оселедець з картопляним пюре, у крайньому разі робити з цією рибою звичну "Шубу". А якщо приготувати з неї пікантну намазку?
Такий універсальний паштет за рецептом Smachnonews чудово доповнить ранкові бутерброди та стане чудовим перекушуванням. А якщо подати намазку в тарталетках — вийде найсмачніша страва на святковий стіл. Перетворіть звичайний оселедець на найніжнішу намазку і закохайтеся з першого шматочка!
Як приготувати намазку з оселедця та плавленого сирку
Інгредієнти на 4 порції:
- 100 г філе оселедця;
- 100 г плавленого сиру;
- 2 морквини;
- 2 зубчики часнику;
- 2 пір’я зеленої цибулі;
- 1 пучок кропу;
- 30 г волоських горіхів.
Спосіб приготування:
- Моркву миємо, відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кільцями.
- Кріп і зелену цибулю миємо, сушимо за допомогою паперових рушників і подрібнюємо.
- Часник чистимо і ділимо його на дві частини. Волоські горіхи подрібнюємо. Філе оселедця нарізаємо на шматочки.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо у чашу блендера та збиваємо на середній швидкості до однорідного стану.
До речі, почистити оселедець від кісток можна одним рухом руки. Цей лайфхак заощадить час.