Трохи оселедця та плавлений сирок – і гості попросять цю намазку на біс

Читать на русском
Автор
20096
Доречно і для перекусу, і для ранкових бутербродів
Доречно і для перекусу, і для ранкових бутербродів. Фото shuba.life

Досить готувати з оселедця тільки "Шубу"

Ми звикли подавати оселедець з картопляним пюре, у крайньому разі робити з цією рибою звичну "Шубу". А якщо приготувати з неї пікантну намазку?

Такий універсальний паштет за рецептом Smachnonews чудово доповнить ранкові бутерброди та стане чудовим перекушуванням. А якщо подати намазку в тарталетках — вийде найсмачніша страва на святковий стіл. Перетворіть звичайний оселедець на найніжнішу намазку і закохайтеся з першого шматочка!

Як приготувати намазку з оселедця та плавленого сирку

Інгредієнти на 4 порції:

  • 100 г філе оселедця;
  • 100 г плавленого сиру;
  • 2 морквини;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 пір’я зеленої цибулі;
  • 1 пучок кропу;
  • 30 г волоських горіхів.

Спосіб приготування:

  1. Моркву миємо, відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кільцями.
  2. Кріп і зелену цибулю миємо, сушимо за допомогою паперових рушників і подрібнюємо.
  3. Часник чистимо і ділимо його на дві частини. Волоські горіхи подрібнюємо. Філе оселедця нарізаємо на шматочки.
  4. Підготовлені інгредієнти відправляємо у чашу блендера та збиваємо на середній швидкості до однорідного стану.

До речі, почистити оселедець від кісток можна одним рухом руки. Цей лайфхак заощадить час.