Допоможе газета та поліетиленовий пакет: як не дати рукам замерзнути на морозі (відео)

Читать на русском
Автор
1632
Газета виконуватиме роль "термоса"
Газета виконуватиме роль "термоса"

Лайфхак не вартує дорого, але може знадобитися в екстреній ситуації

Взимку перш за все у людини замерзають кінцівки та відкриті частини тіла. Холод відчувають руки, іноді їх не рятують навіть найкращі рукавички.

Для того, аби подолати проблему є старий копійчаний засіб. Про нього нагадує портал "Як зробити все". Якщо ви носите взимку рукавиці, то вам знадобиться газета та тонкий поліетиленовий пакет.

Газету потрібно розкласти та обгорнути навколо руки особливим чином так, щоб вільний палець був загорнутий окремо. Детальна інструкція, як скласти газету доступна на відео. Потім на газету надівається поліетиленовий пакет, а рукавчика вже останнім шаром. Такий "термос" дозволить зберегти тепло на кілька годин, при цьому волога буде вбиратися газетою.

Якщо ви носите рукавички з окремим пальцями, то газета — не варіант. Використовується тільки звичайний прозорий тонкий пакет. Він обережно надівається на руку, відділяючи кожен палець і згори надівають рукавичку. Деякі користувачі також зазначали, що можна скористатися пакувальною плівкою. Так тепло триматиметься близько години. Щоправда, руки стають вологими і потрібно зайти в тепло та висушити їх. Для нового виходу на мороз із такою "портативною сауною" знадобиться новий пакет.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як утеплити ноги на зиму. Окрім ручного та правильно підібраного взуття варто звернути увагу на устілки та шкарпетки.