Шарлотка, яка може здивувати: просто додайте один інгредієнт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 47163
Пиріг вийде як із дорогою кондитерською
Ароматну та пишну шарлотку ви точно впізнаєте навіть із заплющеними очима. Варто раз спробувати невагомий бісквіт з хрусткою скоринкою та ніжними на смак яблуками всередині, як він назавжди залишиться у пам’яті.
Чи знали ви, що якщо до пирога додати трохи сиру, то шарлотка стане ще неймовірно корисною? Крім того, готувати шарлотку за рецептом "Ідей для сніданку та вечірі" неймовірно просто, а всі інгредієнти ви знайдете вдома. Повітряне, неймовірне ніжне тісто разом із сиром та яблуками порадує ваші смакові рецептори.
Як приготувати сирну шарлотку
Інгредієнти:
- яйце – 2 шт.;
- борошно — 50 г;
- цукор ванільний – 30 г;
- яблука – 2 шт.;
- сир – 200 г;
- розпушувач – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Змішуємо яйця з цукром, збиваємо в піну.
- В отриману масу додаємо борошно та розпушувач, знову ретельно все збиваємо.
- Туди ж відправляємо сир і знову збиваємо до зникнення сирних грудочок.
- Яблука миємо, очищаємо від шкірки та серцевини. Яблучний м'якуш нарізаємо кубиками та додаємо в яєчну масу. Все ретельно перемішуємо ложкою.
- Деко застилаємо папером для запікання, виливаємо всередину тісто і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
А щоб шарлотка довгий час не черствіла, просто додайте в тісто один інгредієнт. Випічка радуватиме вас довгий час.