Шарлотка стане ще смачнішою: просто додайте парочку інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 44215
Ледачіше рецепту ви не знайдете
Холодними зимовими вечорами немає нічого кращого, ніж домашня випічка. І якщо ви дуже любите шарлотку з яблуками, пропонуємо цей пиріг трохи урізноманітнити.
Сьогодні "ТСН" пропонує додати в шарлотку родзинки та ванільний цукор. Спробуйте — і переконайтеся: ваша улюблена випічка стане ще смачнішою.
Як приготувати шарлотку з родзинками та ванільним цукром.
Інгредієнти:
- яйця – 3 шт.;
- борошно – 300 г;
- яблука – 450 г;
- вершкове масло – 100 г;
- цукрова пудра – 1 ч. л.;
- сіль — 1\2 ч. л.;
- родзинки – 80 г;
- цукор – 100 г;
- лимонний сік половини лимона;
- ванільний цукор – 10 г;
- розпушувач – 8 р.
Спосіб приготування:
- У миску розбиваємо яйця, солимо і збиваємо вінчиком чи міксером до утворення білої пишної маси. Додаємо класичний і ванільний цукор, перемішуємо до розчинення.
- В отриману масу виливаємо розтоплене охолоджене вершкове масло, додаємо просіяне борошно з розпушувачем, і замішуємо густе і липке тісто.
- Яблука очищаємо від насіння. М’якуш нарізаємо маленькими кубиками, поливаємо лимонним соком і відправляємо в миску до тесту.
- Родзинки запарюємо, висушуємо, відправляємо в тісто і ретельно все перемішуємо.
- Деко застилаємо пергаментом, змащуємо масло і викладаємо тісто, рівномірно розподіляючи його. Відправляємо шарлотку в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
А щоб випічка довго не черствіла, додайте один інгредієнт. Ви будете насолоджуватися пирогом набагато довше.