Шарлотка стане ще смачнішою: просто додайте парочку інгредієнтів

Читать на русском
Автор
44215
Приголомшливий пиріг нашвидкуруч
Приголомшливий пиріг нашвидкуруч. Фото receptisalatov.com

Ледачіше рецепту ви не знайдете

Холодними зимовими вечорами немає нічого кращого, ніж домашня випічка. І якщо ви дуже любите шарлотку з яблуками, пропонуємо цей пиріг трохи урізноманітнити.

Сьогодні "ТСН" пропонує додати в шарлотку родзинки та ванільний цукор. Спробуйте — і переконайтеся: ваша улюблена випічка стане ще смачнішою.

Як приготувати шарлотку з родзинками та ванільним цукром.

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;
  • борошно – 300 г;
  • яблука – 450 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • цукрова пудра – 1 ч. л.;
  • сіль — 1\2 ч. л.;
  • родзинки – 80 г;
  • цукор – 100 г;
  • лимонний сік половини лимона;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • розпушувач – 8 р.

Спосіб приготування:

  1. У миску розбиваємо яйця, солимо і збиваємо вінчиком чи міксером до утворення білої пишної маси. Додаємо класичний і ванільний цукор, перемішуємо до розчинення.
  2. В отриману масу виливаємо розтоплене охолоджене вершкове масло, додаємо просіяне борошно з розпушувачем, і замішуємо густе і липке тісто.
  3. Яблука очищаємо від насіння. М’якуш нарізаємо маленькими кубиками, поливаємо лимонним соком і відправляємо в миску до тесту.
  4. Родзинки запарюємо, висушуємо, відправляємо в тісто і ретельно все перемішуємо.
  5. Деко застилаємо пергаментом, змащуємо масло і викладаємо тісто, рівномірно розподіляючи його. Відправляємо шарлотку в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

А щоб випічка довго не черствіла, додайте один інгредієнт. Ви будете насолоджуватися пирогом набагато довше.