Якщо "бій" йде за останні відсотки: як зберегти заряд на телефоні

Читать на русском
Автор
11587
Якщо "бій" йде за останні відсотки: як зберегти заряд на телефоні

Що можна зробити з телефоном, щоб він не розряджався

У сучасному світі мобільні телефони набули величезного значення, а тому дуже неприємно буває у найважливіший момент виявити, що пристрій розрядився. Тому кожному буде корисно знати, що робити, щоб останні відсотки не йшли дуже швидко.

Варто відзначити, що ультимативний спосіб зберегти заряд батареї дуже простий — вимкнути пристрій. Однак якщо вам це не підходить, варто знати деякі інші моменти, що дозволяють зберегти заряд.

Яскравість екрана

Висока яскравість швидше "з’їдає" заряд вашої батареї, тому є сенс зробити екран більш тьмяним. Головне, щоб ви на ньому могли щось при цьому розглянути.

Темна заставка

Це може здатися дивним, але логіка в цьому все ж таки є. Адже що світліший ваш екран, то більше енергії треба, щоб його "підсвітити". Варто зазначити, що великої економії на цьому ви не отримаєте, але коли бій йде за останні відсотки, то всі кошти хороші.

Бездротові функції

Wi-Fi, Bluetooth та GPS продовжують споживати заряд навіть якщо ви ними не користуєтеся, а тому є сенс відключати ці функції, коли вам вони не потрібні.

Зайві програми

Напевно, на будь-якому смартфоні знайдеться величезна кількість програм, які продовжують працювати у фоновому режимі навіть коли ви про це не здогадуєтеся. Наприклад, якщо ви найчастіший користувач соцмереж, то вам слід ще відключити та повідомлення від них, оскільки вони споживають чимало енергії.

Режим польоту

Спроби підключитися до мережі, особливо за поганого зв’язку, можуть помітно просадити батарею. А тому якщо вона вам не потрібна, то можна перевести телефон у режим польоту.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як зарядити телефон у незручному місці. Топ п’ять перевірених способів.