Танець пінгвіна: проста техніка, як ходити по ожеледиці і не падати

Читать на русском
Автор
2692
Ця тактика допоможе уникнути травмування
Ця тактика допоможе уникнути травмування. Фото Freepik

Ці поради стануть вам у пригоді на зиму

Цього року зима в Україні почалася навіть раніше за календарну, країну засипало снігом, який місцями перетворився на ожеледь. Щоб уникнути падінь та травм на ожеледиці, є спеціальні техніки, як пересуватися. Ми вже розповідали, чим змастити підошву взуття, щоб не падати, а сьогодні ділимося, як пересуватися, щоб не падати на льоду взимку.

Як виявилося, є спеціальна техніка, яка допоможе ходити слизькими стежками і не падати, пише altatherapies.com. Це допоможе уникнути травм під час зимових прогулянок.

Техніка — танець пінгвіна

Експерти радять навчатися у пінгвінів, які точно знають, як пересуватися взимку. Головне – це тримати баланс під час пересування. Для цього потрібно трохи розвести ноги і руки в сторони і робити короткі кроки. Ставте ноги рівно, не вдаряючись п’ятою, і підтримуйте центр тяжкості над ногами. Це допоможе скоротити ризик падіння та травмування на ожеледиці.

як не падати на ожеледиці
Фото: altatherapies.com

Особливо обережно потрібно виходити з машини, оскільки ризик падіння істотно підвищується. Тримайтесь руками за саму машину, це допоможе утримати рівновагу. Не беріть сумки чи речі з машини, коли виходите. Заберете їх потім, коли вже вийдете та зафіксуєтеся на землі.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, щоб ноги не замерзли навіть у люті морози. Дізнайтеся три важливі правила на зиму.