Ноги не замерзнуть навіть у люті морози: три важливі правила на зиму

Читать на русском
Автор
231672
Запам’ятайте ці три правила на зиму
Запам’ятайте ці три правила на зиму. Фото Freepik

Дізнайтеся, що робити, щоб не мерзли ноги

Україну накрила справжня зима зі снігом та морозами, а отже настав час задуматися про утеплення ніг, щоб не мерзнути на прогулянках або дорогою на роботу. Ми вже розповідали, як швидко зігрітися після прогулянки на морозі, а сьогодні ділимося трьома важливими правилами на зиму, щоби не мерзли ноги.

Є три важливі нюанси, які не дадуть вам замерзнути взимку, особливо це стосується ніг, які в першу чергу повинні бути в теплі.

Якісне взуття

Вибираючи зимове взуття, робіть ставку на якість. Черевики або чоботи мають бути з надійних матеріалів із утеплювачами. А найголовніший нюанс — у взутті ногам має бути просторо. Циркуляція повітря у черевиках допоможе зберегти тепло. У вузькому взутті ви завжди мерзнутимете.

Теплі устілки

При виборі взуття потрібно звертати увагу на устілку. Найкраще, якщо вона хутряна, тому що хутро добре утримує тепло. Те саме стосується знімних устілок, якщо ви купуєте нові устілки в стару пару взуття.

Грубі шкарпетки

Теплі шкарпетки – запорука тепла для ніг під час прогулянок. Вам має бути комфортно в шкарпетках, тому надягайте або дві пари, або одну пару, але товстішу. Також не забувайте про простір, який має бути у ніг в зимовому взутті. Якщо вибрати якісне взуття з теплою устілкою і грубими шкарпетками, ви не будете мерзнути в ноги навіть у люті морози.

Раніше "Телеграф" розповідав, як утеплити ноги у разі сильних морозів. Корисні лайфхаки на зиму.