Вам більше не буде слизько на льоду: чим змастити підошву, щоб не падати

Читать на русском
Автор
26733
Цей спосіб вбереже вас падіння на ожеледиці
Цей спосіб вбереже вас падіння на ожеледиці. Фото legalaid.gov.ua

Розповідаємо, який простий засіб допоможе уникнути падінь на льоду

Саме взимку дуже багато травм через падіння на льоду. Дуже важливо мати правильне взуття, проте і воно може зношуватись або ж просто підводити. Раніше ми розповідали, що робити, якщо пітніють окуляри взимку. Тепер поговоримо про те, чим змастити підошву взуття, щоб не падати.

Ніхто не хоче зіштовхнутися з такою неприємністю, як падіння по дорозі на роботу чи якусь важливу подію. Існує один простий спосіб, як запобігти падінням на слизьких дорогах. Про це розповіли на life-ukr.uaportal.com.

Чим змастити підошву, щоб не було слизько на льоду

Простий та дієвий засіб — лак для волосся. Цей продукт є в косметичці кожної жінки. Потрібно лише перевернути взуття та рясно обробити лаком підошву. Далі слід зачекати, поки поверхня висохне. Тепер можна спокійно виходити на вулицю і не переживати, що ви впадете та отримаєте травму.

Цю процедуру треба повторювати перед кожним виходом на вулицю в період ожеледиці. Якщо у вас замшеве взуття, треба бути обережними з лаком та наносити так, щоб він потрапляв на верхню частину черевиків. Цей засіб може пошкодити цей тонкий матеріал.

Раніше "Телеграф" розповідав про ще один хитрий спосіб, як не падати на льоду. Для нього вам знадобиться лише одна річ з кухні.