Пельмені, що не залишать нікого байдужим: секретний інгредієнт зробить їх ароматними та яскравими

Читать на русском
Автор
8104
Особливо смачна страва
Особливо смачна страва. Фото shuba.life

Ніхто не здогадається, з чим тісто

Ми розповідали, як зварити прозорий холодець. Тепер ділимось рецептом особливо смачних пельменів.

Секрет у тому, щоб додати секретний інгредієнт – м'якоть гарбуза. Це надає традиційній страві неповторного смаку. Рецептом поділились на Hyser.com.ua.

Інгредієнти:

  • Гарбузове пюре — 200 г
  • Борошно — 2 склянки
  • Яйце — 1 шт
  • Сіль — щіпка
  • Соняшникова олія — 2 ст. л.
  • Фарш

Спосіб приготування:

  1. Приготуємо гарбузове пюре. Для цього беремо свіжий гарбуз і видаляємо шкірку та насіння.
  2. М'якуш гарбуза нарізаємо невеликими шматочками. Запікаємо шматочки гарбуза в духовці. За температури 180 градусів їм потрібно приблизно 40–50 хвилин, щоб стати м’якими.
  3. Запечені шматочки гарбуза подрібнюємо блендером на однорідне пюре. Додаємо до пюре борошно, сіль, куряче яйце та олію.
  4. Замішуємо із суміші круте та еластичне тісто. Залишаємо його постояти 20 хвилин під рушником.
  5. Після цього можна розкочувати тісто і ліпити пельмені. Відварюємо їх, як зазвичай.

Пельмені виходять дуже яскраві та ароматні. Можна заготувати наперед і заморозити. Також ми ділились рецептом смачних швидких пиріжечків.