Пельмені, що не залишать нікого байдужим: секретний інгредієнт зробить їх ароматними та яскравими
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 8104
Ніхто не здогадається, з чим тісто
Ми розповідали, як зварити прозорий холодець. Тепер ділимось рецептом особливо смачних пельменів.
Секрет у тому, щоб додати секретний інгредієнт – м'якоть гарбуза. Це надає традиційній страві неповторного смаку. Рецептом поділились на Hyser.com.ua.
Інгредієнти:
- Гарбузове пюре — 200 г
- Борошно — 2 склянки
- Яйце — 1 шт
- Сіль — щіпка
- Соняшникова олія — 2 ст. л.
- Фарш
Спосіб приготування:
- Приготуємо гарбузове пюре. Для цього беремо свіжий гарбуз і видаляємо шкірку та насіння.
- М'якуш гарбуза нарізаємо невеликими шматочками. Запікаємо шматочки гарбуза в духовці. За температури 180 градусів їм потрібно приблизно 40–50 хвилин, щоб стати м’якими.
- Запечені шматочки гарбуза подрібнюємо блендером на однорідне пюре. Додаємо до пюре борошно, сіль, куряче яйце та олію.
- Замішуємо із суміші круте та еластичне тісто. Залишаємо його постояти 20 хвилин під рушником.
- Після цього можна розкочувати тісто і ліпити пельмені. Відварюємо їх, як зазвичай.
Пельмені виходять дуже яскраві та ароматні. Можна заготувати наперед і заморозити. Також ми ділились рецептом смачних швидких пиріжечків.