І сім’я сита, і ви не втомилися: ситна вечеря зі шматочка гарбуза та жмені макаронів

Читать на русском
Автор
6487
Ідеальна вечеря із простих продуктів
Ідеальна вечеря із простих продуктів. Фото vazhnoznat.com

Цей рецепт проситимуть навіть досвідчені гурмани

У справжню гарбузову пору яких тільки страв ми не готуємо з нею: і кашу за бабусиним рецептом, і готуємо фантастичні салати й навіть додаємо в картопляне пюре. Якщо готові повністю поринути в аромат та смак осені, пропонуємо приготувати макарони з гарбузом.

Спробувавши раз таку страву за рецептом "Важно знать", ви не зможете більше уявити свою осінню кухню без таких макаронів. Текстура гарбуза дарує особливу нотку, а сир завершує смак на вищому рівні. Страва точно урізноманітнить ваше меню і стане вашим фірмовим. Чи не відмовляйте собі в задоволенні.

Як приготувати макарони з гарбузом

Інгредієнти:

  • 250 г макаронів;
  • 250 г гарбуза;
  • 100 г твердого сиру;
  • олія (для смаження);
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. іМакарони відваріть до готовності відповідно до інструкції на упакуваннs.
  2. Гарбуз очистьте, видаліть насіння і натріть на тертці.
  3. Розігрійте сковороду з олією, додайте натертий гарбуз. Посоліть її, накрийте кришкою і готуйте протягом 7 хвилин — гарбуз повинен стати м’яким.
  4. Коли гарбуз буде готовим, додайте в сковороду готові макарони. Все посипте тертим твердим сиром, перемішайте і дайте розтанути. За бажання посипте гарбуз тертим твердим сиром при подачі.

З гарбуза можна також приготувати незвичайну годину з медом за рецептом "Телеграфа". Такого ви точно не купите у магазині.