Цю гарбузову кашу любили в дитинстві ви, полюблять і ваші діти: перевірений рецепт від бабусі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 34270
Кашку проситимуть знову і знову
Гарбуз – королева сезону. Чого тільки не готують з неї досвідчені кулінари — і крем-суп, і приголомшливу випічку, і навіть незвичайний лате.
Разом з Uaportal пропонуємо приготувати поживну та смачну страву — гарбузову кашу за бабусиним рецептом. Ця смачна, корисна страва відмінно підійде для сніданку, обіду та вечері. Таку кашу точно полюблять і дорослі, і діти.
Як приготувати гарбузову кашу
Інгредієнти:
- гарбуз — 800 р.;
- молоко – 600 р.;
- пропарений рис – 200 г;
- вершкове масло – 40 г;
- мед – 1 ст. ліжка.;
- сіль, цукор, кориця, мелений імбир, мускатний горіх — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Гарбуз очистьте від шкірки та насіння, наріжте кубиками та покладіть у каструлю.
- Рис ретельно промийте гарячою водою, додайте до гарбуза вже в каструлі. Влийте молоко таким чином, щоб воно покривало все на підлогу пальця.
- Каструлю надішліть на плиту, доведіть до кипіння на великому вогні. Коли молоко закипить, зменште вогонь і варіть ще 20-25 хвилин до повного приготування рису.
- Готову кашу потовчіть, додайте олію, цукор, мед, корицю, імбир, мускатний горіх і будь-які інші спеції до смаку. Дайте настоятися страві та подавайте на стіл.
Рекомендує також приготувати з гарбуза незвичайний паштет за рецептом "Телеграфа". Він точно підкорить серце кожного, хто спробує цю страву.