Замість звичайного чаю: за допомогою цих напоїв ви зігрієтесь зимовими вечорами

Читать на русском
Автор
22820
Такого чаю ви ще не пили
Такого чаю ви ще не пили. Фото https://tsn.ua/

Відмінний привід провести разом вечір

Гарбуз – корисний продукт. З нього можна приготувати смачний суп-пюре або приголомшливу кашу.

Сьогодні разом із Uaportal розповімо, як приготувати незвичайний напій – гарбузовий чай. Ми спробуємо приготувати напій з медом та молоком і корицею. Такі напої відмінно підходять і для сімейного чаювання, і на вечірку, а подавати його можна гарячим і холодним. Спробуємо?

Як приготувати гарбузовий чай з медом

Інгредієнти:

  • гарбуз – 200 г;
  • вода – 1 літр;
  • чорний або зелений чай – 1 ч. л.
  • мед — 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз очистьте від шкірки та насіння, натріть на тертці.
  2. У каструлі змішайте гарбуз, воду та чорний чай. Доведіть чай до кипіння, потім зменште вогонь і варіть на слабкому вогні 15-20 хвилин, періодично помішуючи.
  3. Готовий чай процідіть, додайте мед та подавайте на стіл.

Як приготувати гарбузовий чай з молоком і корицею

Інгредієнти:

  • пюре гарбуза – 60-70 р.;
  • свіжозварений чорний чай – 2 чашки;
  • гаряче молоко – 1 чашка;
  • кориця, цукор, мускатний горіх і гвоздика — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз запікайте. Готовий овоч збийте блендером до пюре.
  2. До пюре додаємо решту інгредієнтів, знову збиваємо все в блендері.
  3. Готовий чай розливаємо в чашки, додайте корицю, цукор, горіх чи гвоздику.

Подавайте гарбузовий чай з пирогом за рецептом "Телеграфа". Смачного.