Замість звичайного чаю: за допомогою цих напоїв ви зігрієтесь зимовими вечорами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 22820
Відмінний привід провести разом вечір
Гарбуз – корисний продукт. З нього можна приготувати смачний суп-пюре або приголомшливу кашу.
Сьогодні разом із Uaportal розповімо, як приготувати незвичайний напій – гарбузовий чай. Ми спробуємо приготувати напій з медом та молоком і корицею. Такі напої відмінно підходять і для сімейного чаювання, і на вечірку, а подавати його можна гарячим і холодним. Спробуємо?
Як приготувати гарбузовий чай з медом
Інгредієнти:
- гарбуз – 200 г;
- вода – 1 літр;
- чорний або зелений чай – 1 ч. л.
- мед — 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
- Гарбуз очистьте від шкірки та насіння, натріть на тертці.
- У каструлі змішайте гарбуз, воду та чорний чай. Доведіть чай до кипіння, потім зменште вогонь і варіть на слабкому вогні 15-20 хвилин, періодично помішуючи.
- Готовий чай процідіть, додайте мед та подавайте на стіл.
Як приготувати гарбузовий чай з молоком і корицею
Інгредієнти:
- пюре гарбуза – 60-70 р.;
- свіжозварений чорний чай – 2 чашки;
- гаряче молоко – 1 чашка;
- кориця, цукор, мускатний горіх і гвоздика — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Гарбуз запікайте. Готовий овоч збийте блендером до пюре.
- До пюре додаємо решту інгредієнтів, знову збиваємо все в блендері.
- Готовий чай розливаємо в чашки, додайте корицю, цукор, горіх чи гвоздику.
Подавайте гарбузовий чай з пирогом за рецептом "Телеграфа". Смачного.