Сім’я не зможе розмовляти, доки не з’їсть цей салат: вони будуть уплітати його за дві щоки

Читать на русском
Автор
Легкий вітамінний салат
Легкий вітамінний салат. Фото focus.ua

Готується за хвилини, з’їдається ще швидше

Хочеться урізноманітнити своє меню легкою та освіжаючою стравою? Тоді різноманітні салати – те, що вам потрібно.

Одним із рецептів вітамінного та простого салату ділиться "Попоїсти". Така страва чудово впишеться у ваше сімейне меню — готується воно швидко, з’їдається за секунди. Капуста надасть йому соковитості та ніжності, яйця – ситості, а консервована квасоля – пікантності.

Як приготувати салат з квасолею та огірками

Інгредієнти:

  • консервована квасоля — 400 г;
  • курячі яйця — 4 шт.;
  • огірок — 2 шт.;
  • пекінська капуста (або молода капуста) – 0.3 шт.;
  • майонез, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Невеликими шматочками шаткуємо пекінську капусту. З консервованої квасолі зливаємо воду та промиваємо її.
  2. Огірки нарізаємо шматочками.
  3. Яйця кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на плиту. Даємо закипіти, варимо протягом 7 хвилин, після відправляємо у крижану воду. Даємо охолонути, чистимо від шкаралупи та нарізаємо кубиками.
  4. Змішуємо підготовлені інгредієнти в салатнику, солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.

Готовий салат подаємо до столу разом з улюбленими котлетами. За бажання можна приготувати картопляне пюре.