Суп-пюре з цукіні та петрушкою: легкий та ароматний обід

Читать на русском
Автор
Цей суп стане чудовим варіантом обіду (зображення створено за допомогою ШІ)
Цей суп стане чудовим варіантом обіду (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ця страва є ідеальною для літа — він легкий, ароматний та дуже смачний.

Суп-пюре з цукіні — це не лише смачна, але й неймовірно корисна страва. Цей овоч багатий на вітаміни, мінерали та антиоксиданти, які роблять його чудовим вибором для здорового харчування. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом ніжного зеленого супу-пюре з цукіні, який стане справжньою окрасою вашого столу. Про це пише Smachno.ua.

Переваги супу-пюре з цукіні:

  • Корисний: Цей суп багатий на вітаміни, мінерали та антиоксиданти, які важливі для здоров'я.
  • Легкий: Суп-пюре легко засвоюється, тому він ідеально підходить для людей з чутливим шлунком.
  • Ситний: Незважаючи на свою легкість, цей суп досить ситний і може стати повноцінною трапезою.
  • Швидкий: Суп-пюре готується дуже швидко і просто, тому він стане чудовим вибором для тих, хто не має багато часу на кухні.
  • Універсальний: Ви можете додати до цього супу інші овочі, спеції та зелень на свій смак.

Інгредієнти:

  • 2 цукіні
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 500 мл овочевого бульйону
  • 100 мл вершків (за бажанням)
  • Сіль та перець за смаком
  • 1 столова ложка свіжої зелені (петрушка, кріп) (за бажанням)

Покрокова інструкція:

  1. Обсмажте цибулю та часник. Подрібніть цибулю та часник. У каструлі розігрійте оливкову олію, обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте часник і обсмажте ще 1 хвилину.
  2. Додайте цукіні. Цукіні наріжте кубиками, додайте до обсмаженої цибулі та часнику. Перемішайте.
  3. Влийте бульйон. Залийте овочі овочевим бульйоном. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 15-20 хвилин, до м'якості цукіні.
  4. Подрібніть суп. Зніміть суп з вогню, дайте йому трохи охолонути, а потім подрібніть його за допомогою блендера до однорідної маси.
  5. Додайте вершки (за бажанням). Додайте вершки (за бажанням), посоліть, поперчіть і перемішайте.
  6. Додайте зелень (за бажанням). Додайте подрібнену зелень (за бажанням) і перемішайте.
  7. Подавайте суп. Суп-пюре з цукіні готовий! Подавайте його гарячим з грінками або крутонами.

Цей наваристий суп добре зігріває в холоди. Також ми ділились рецептом дуже смачної та ароматної шурпи. Радимо звернути увагу на рецепт дуже смачного салату з м’ясом.