Насолода у кожній ложці: рецепт ароматного супу з фрикадельками

Читать на русском
Автор
Суп стане смачним доповненням вашого столу  (зображення створено за допомогою ШІ)
Суп стане смачним доповненням вашого столу (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Цей суп з фрикадельками — не лише дуже ароматний та смачний, але й ситний.

Суп з фрикадельками – це класика домашньої кухні, яка завжди приносить задоволення і дорослим, і дітям. Ароматний бульйон, ніжні фрикадельки та овочі – це ідеальна страва для холодного дня. Також, пропонуємо рецепт кабачкового супу.

Сьогодні ми поділимося з вами рецептом ароматного супу з фрикадельками, який стане вашим улюбленим!

Інгредієнти:

Для фрикадельок:

  • 500 г фаршу (свинячий, яловичий або курячий)
  • 1 цибулина
  • 1 яйце
  • 1 скибочка білого хліба, замочена у молоці
  • 1 ст. л. рубаної петрушки
  • Сіль та перець за смаком

Для супу:

  • 2 л води або бульйону
  • 2 картоплини
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 1 стебель селери
  • 2 лаврових листки
  • 5 горошин чорного перцю
  • Сіль та перець за смаком
  • Зелень петрушки для подачі

Приготування:

  1. Приготуйте фрикадельки: Цибулю подрібніть і обсмажте на вершковому маслі до м'якості. З хліба відіжміть молоко і додайте його до фаршу. Додайте цибулю, яйце, петрушку, сіль та перець. Добре перемішайте і сформуйте з фаршу фрикадельки.
  2. Приготуйте суп: У каструлі закип'ятіть воду або бульйон. Додайте нарізану кубиками картоплю, моркву, селеру, лавровий лист та чорний перець. Варіть протягом 15-20 хвилин.
  3. Додайте фрикадельки: Додайте фрикадельки до супу і варіть ще 10-15 хвилин, або до готовності фрикадельок.
  4. Подавайте: Подавайте суп гарячим, посипавши рубленою петрушкою.

Суп подаємо з домашньою сметаною. Також, пропонуємо рецепт легкого супчику.