Пиріжки з картоплею смакуватимуть по-новому: що додати в начинку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
М'які, ніжні, дуже смачні
Картопля є чи найпопулярнішим овочем у продуктовому кошику кожної господині. З неї роблять пюре, додають до супів, смажать, запікають або тушкують.
А ще — з картоплі готують начинку для пиріжків. Втім, мало хто знає, що, якщо до дати до неї гречку, випічка смакуватиме зовсім по-новому, інформують на Instagram-сторінці "_marianaa._zhuk".
Як приготувати пиріжки з картоплею та гречкою
Інгредієнти:
- вода – 500 мл;
- дріжджі — 50 г;
- сіль – 1 ч. л.;
- цукор – 1 ст. л.;
- олія – 2 ст. л.;
- борошно – скільки візьме тісто;
- картопля;
- гречка.
Спосіб приготування:
- У теплій воді розчинити дріжджі.
- Додати сіль, цукор, олію та перемішати.
- Поступово додати борошно, доки тісто не перестане липнути до рук.
- Картоплю почистити, відварити у підсоленій воді, зробити пюре.
- Додати трохи гречки, перемішати.
- За бажанням додати обсмажену на сковорідці цибулю.
- Сформувати пиріжки, загорнувши начинку з картоплі та гречки.
- Обсмажити на сковорідці.
Раніше ми писали, як приготувати пиріжки з рисом та зеленню за рецептом "Телеграфа". Ця страва підкорить вас простотою приготування, близьких фантастичним смаком.