Пиріжки з картоплею смакуватимуть по-новому: що додати в начинку

Читать на русском
Автор
Такі пиріжки сподобаються кожному члену сім'ї
Такі пиріжки сподобаються кожному члену сім'ї. Фото 1000.menu

М'які, ніжні, дуже смачні

Картопля є чи найпопулярнішим овочем у продуктовому кошику кожної господині. З неї роблять пюре, додають до супів, смажать, запікають або тушкують.

А ще — з картоплі готують начинку для пиріжків. Втім, мало хто знає, що, якщо до дати до неї гречку, випічка смакуватиме зовсім по-новому, інформують на Instagram-сторінці "_marianaa._zhuk".

Як приготувати пиріжки з картоплею та гречкою

Інгредієнти:

  • вода – 500 мл;
  • дріжджі — 50 г;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • олія – 2 ст. л.;
  • борошно – скільки візьме тісто;
  • картопля;
  • гречка.

Спосіб приготування:

  1. У теплій воді розчинити дріжджі.
  2. Додати сіль, цукор, олію та перемішати.
  3. Поступово додати борошно, доки тісто не перестане липнути до рук.
  4. Картоплю почистити, відварити у підсоленій воді, зробити пюре.
  5. Додати трохи гречки, перемішати.
  6. За бажанням додати обсмажену на сковорідці цибулю.
  7. Сформувати пиріжки, загорнувши начинку з картоплі та гречки.
  8. Обсмажити на сковорідці.

Раніше ми писали, як приготувати пиріжки з рисом та зеленню за рецептом "Телеграфа". Ця страва підкорить вас простотою приготування, близьких фантастичним смаком.