Картопля за цим рецептом змусить вас забути навіть про м’ясо та котлети
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 62505
Всі будуть ситі і ви не втомитеся
Картопля – незамінний продукт на нашій кухні. Ми любимо готувати з нього картопляне пюре, смажимо на сковороді і додавати в найрізноманітніші салати.
Сьогодні разом із Shuba приготуємо запечену картоплю. Ця страва з нереально ароматною начинкою врятує вас у разі, коли потрібно приготувати смачну вечерю чи обід без зайвих зусиль.
Як приготувати запечену картоплю
Інгредієнти на 6 порцій:
- картопля — 6 шт.;
- бекон — 30 г;
- перець червоний гострий – 1 шт.;
- петрушка, пучок – 1/2 г;
- твердий сир — 70 г;
- часник, зубчики — 4 шт.;
- сіль, оливкова олія — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю миємо, відправляємо в каструлю, заливаємо водою, солимо і відварюємо зі шкіркою до готовності.
- Бекон, часник, петрушку, перець дрібно нарізаємо, натираємо сир. Все змішуємо у мисці, додаємо 2 ст. л. оливкової олії.
- Варену картоплю ділимо на дві половинки, зверху робимо косі надрізи.
- Форму для запікання збризкуємо оливковою олією, викладаємо картоплю зрізом вгору, зверху викладаємо начинку і знову збризкуємо оливковою олією.
- Відправляємо картоплю в розігріту до 180 ° C духовку протягом 15 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати картоплю з курячими серцями. У вас вийде смачна та апетитна страва.