Любителі картоплі оцінять: як її приготувати з сиром та песто

Читать на русском
Автор
Така картопля урізноманітнить щоденне меню
Така картопля урізноманітнить щоденне меню. Фото inoeda.com

Страва готується за лічені хвилини

Картоплю у народі називають "другим хлібом" і недарма. Адже з неї можна приготувати безліч смачних страв, просто посмаживши з цибулею, зробивши запіканку або ж додавши до першої страви.

Ба більше — картоплею навіть можна наїстися, якщо ви дотримуєтеся посту. А тому сьогодні ми пропонуємо рецепт бюджетної та смачної страви — "побитої" картоплі з сиром та песто, яким з нами поділилися на Instagram-сторінці "alionakarpiuk".

Як приготувати картоплю з соусом песто

Інгредієнти:

  • 6-7 середніх картоплин;
  • томатна паста;
  • сир твердий;
  • соус песто;
  • оливкова олія;
  • сіль;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварити зі шкіркою.
  2. Викласти її на пергамент, зверху викласти ще листок пергаменту та злегка побити молотком.
  3. Прибрати верхній пергамент, полити картоплю олією, змастити томатною пастою, посипати сиром.
  4. Запікати картоплю у попередньо розігрітій духовці близько 20 хвилин.
  5. В кінці можна додати часнику.

Раніше ми писали, як приготувати шашлик у маринаді з чаю. Також, пропонуємо рецепт котлет з рисом.