Любителі картоплі оцінять: як її приготувати з сиром та песто
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Страва готується за лічені хвилини
Картоплю у народі називають "другим хлібом" і недарма. Адже з неї можна приготувати безліч смачних страв, просто посмаживши з цибулею, зробивши запіканку або ж додавши до першої страви.
Ба більше — картоплею навіть можна наїстися, якщо ви дотримуєтеся посту. А тому сьогодні ми пропонуємо рецепт бюджетної та смачної страви — "побитої" картоплі з сиром та песто, яким з нами поділилися на Instagram-сторінці "alionakarpiuk".
Як приготувати картоплю з соусом песто
Інгредієнти:
- 6-7 середніх картоплин;
- томатна паста;
- сир твердий;
- соус песто;
- оливкова олія;
- сіль;
Спосіб приготування:
- Картоплю відварити зі шкіркою.
- Викласти її на пергамент, зверху викласти ще листок пергаменту та злегка побити молотком.
- Прибрати верхній пергамент, полити картоплю олією, змастити томатною пастою, посипати сиром.
- Запікати картоплю у попередньо розігрітій духовці близько 20 хвилин.
- В кінці можна додати часнику.
Раніше ми писали, як приготувати шашлик у маринаді з чаю. Також, пропонуємо рецепт котлет з рисом.