Підготували інгредієнти — і відправили до духовки: фантастична страва з курячих грудок

Читать на русском
Автор
522
Виходить соковисто і ситно
Виходить соковисто і ситно. Фото shuba.life

Таку вечерю близькі з’їдять разом із тарілками

Хочеться приготувати швидку, корисну та смачну вечерю? Тоді діставайте курячі грудки !

За рецептом Shuba ми приготуємо їх із шинкою та сиром. Соковита страва відмінно підійде для зайнятих і лінивих кулінарів, адже готується вона менше ніж 30 хвилин. Вам необхідно просто відправити в духовку всі інгредієнти та можете займатися своїми справами.

Як приготувати курячі грудки фаршировані шинкою і сиром

Інгредієнти на 4 порції:

  • куряча грудка — 4 шт.;
  • перець чорний мелений — до свого смаку;
  • шинка — 100 г;
  • сир твердий — 100 г;
  • оливкова олія — 1 ст. л.;
  • сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки ретельно миємо. Надрізаємо їх у кількох місцях так, щоб вийшли кишеньки.
  2. Шинку нарізаємо довільними шматочками, натираємо твердий сир на тертці.
  3. М’ясо приправляємо перцем. Фаршируємо його підготовленою шинкою та сиром.
  4. Відправляємо курку на лист з бортиками, змащуємо його оливковою олією і приправляємо сіллю і перцем.
  5. Відправляємо все у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
  6. Через зазначений час дістаємо курячі грудки та даємо трохи охолонути. Нарізаємо та подаємо до столу.

Якщо у вас залишилися курячі грудки, можна приготувати з них чудовий салат. Вам точно сподобається!