Підготували інгредієнти — і відправили до духовки: фантастична страва з курячих грудок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 522
Таку вечерю близькі з’їдять разом із тарілками
Хочеться приготувати швидку, корисну та смачну вечерю? Тоді діставайте курячі грудки !
За рецептом Shuba ми приготуємо їх із шинкою та сиром. Соковита страва відмінно підійде для зайнятих і лінивих кулінарів, адже готується вона менше ніж 30 хвилин. Вам необхідно просто відправити в духовку всі інгредієнти та можете займатися своїми справами.
Як приготувати курячі грудки фаршировані шинкою і сиром
Інгредієнти на 4 порції:
- куряча грудка — 4 шт.;
- перець чорний мелений — до свого смаку;
- шинка — 100 г;
- сир твердий — 100 г;
- оливкова олія — 1 ст. л.;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки ретельно миємо. Надрізаємо їх у кількох місцях так, щоб вийшли кишеньки.
- Шинку нарізаємо довільними шматочками, натираємо твердий сир на тертці.
- М’ясо приправляємо перцем. Фаршируємо його підготовленою шинкою та сиром.
- Відправляємо курку на лист з бортиками, змащуємо його оливковою олією і приправляємо сіллю і перцем.
- Відправляємо все у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
- Через зазначений час дістаємо курячі грудки та даємо трохи охолонути. Нарізаємо та подаємо до столу.
Якщо у вас залишилися курячі грудки, можна приготувати з них чудовий салат. Вам точно сподобається!