Знадобиться хліб і трохи часнику: найнезвичайніший спосіб приготувати куряче філе

Читать на русском
Автор
5156
Ви здивуєтеся, як все просто
Ви здивуєтеся, як все просто. Фото lifestyle.today.ua

Фантастична вечеря за копійки

Якщо ви поставили питання "що приготувати на вечерю", куряче філе — найкращий варіант. Сьогодні ми розповімо про цікавий і простий варіант страви з курки.

Усього з п’яти інгредієнтів у вас вийде легка та смачна вечеря — апетитна курочка в часниковій паніруванні. Рецепт Today сподобається вам за простоту приготування, а сім’ї за неймовірний смак. Спробуйте — і близьких за вуха не відтягнете.

Як приготувати куряче філе в часниковому паніруванні

Інгредієнти:

  • куряче філе – 600 г;
  • хліб – 3 скибочки;
  • часник – 3 зубчики;
  • олія – 4 ст. л.;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Курку миємо і нарізаємо невеликими шматочками завтовшки близько 2 сантиметрів, викладаємо на лист пергаменту, накриваємо другим і злегка відбиваємо кухонним молотком.
  2. Для приготування панірування зі шматочків свіжого білого хліба знімаємо скоринку. М’якуш подрібнюємо блендером. Додаємо до нього очищений часник та ще раз перебиваємо.
  3. Кожен шматочок курки солимо і викладаємо на нього невелику кількість панірування.
  4. М’ясо накриваємо пергаментним папером і відбиваємо курку з обох боків молотком, вдавлюючи в неї хлібне панірування.
  5. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо шматочки курячого філе і обсмажуємо її з двох сторін по 4-5 хвилин на середньому вогні.

Подаємо куряче філе з улюбленим гарніром та "Королівським" салатом. Смачного!