Знадобиться хліб і трохи часнику: найнезвичайніший спосіб приготувати куряче філе
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5155
Фантастична вечеря за копійки
Якщо ви поставили питання "що приготувати на вечерю", куряче філе — найкращий варіант. Сьогодні ми розповімо про цікавий і простий варіант страви з курки.
Усього з п’яти інгредієнтів у вас вийде легка та смачна вечеря — апетитна курочка в часниковій паніруванні. Рецепт Today сподобається вам за простоту приготування, а сім’ї за неймовірний смак. Спробуйте — і близьких за вуха не відтягнете.
Як приготувати куряче філе в часниковому паніруванні
Інгредієнти:
- куряче філе – 600 г;
- хліб – 3 скибочки;
- часник – 3 зубчики;
- олія – 4 ст. л.;
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Курку миємо і нарізаємо невеликими шматочками завтовшки близько 2 сантиметрів, викладаємо на лист пергаменту, накриваємо другим і злегка відбиваємо кухонним молотком.
- Для приготування панірування зі шматочків свіжого білого хліба знімаємо скоринку. М’якуш подрібнюємо блендером. Додаємо до нього очищений часник та ще раз перебиваємо.
- Кожен шматочок курки солимо і викладаємо на нього невелику кількість панірування.
- М’ясо накриваємо пергаментним папером і відбиваємо курку з обох боків молотком, вдавлюючи в неї хлібне панірування.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо шматочки курячого філе і обсмажуємо її з двох сторін по 4-5 хвилин на середньому вогні.
Подаємо куряче філе з улюбленим гарніром та "Королівським" салатом. Смачного!