Настільки смачно, що не раз проситимуть добавку: ніхто не помітить, що в рагу немає м’яса
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1841
![Смачна пісна вечеря](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/28/06845f96-050aac22e3729e9e45dd64df62dc928d.jpg?v=9405_1)
Цей рецепт буде у вас у закладках
Хочеться під час Великого посту поласувати чимось смачним та ситним? Тоді рагу з картоплі з овочами саме для вас.
Попри відсутність м’яса, ця страва за рецептом "Коліжанки" виходить фантастичною. Ніхто навіть не здогадається, що в ньому немає жодного грама м’яса. До речі, інгредієнти можна змінювати на свій смак — можна додати кабачки або баклажани. Ну що, йдемо готувати?
Як приготувати пісне рагу з картоплі
Інгредієнти:
- картопля – 4 шт.;
- солодкий болгарський перець – 1 прим.;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- помідори – 2 шт.;
- часник – 3 зубчики;
- консервована квасоля – 1 банка;
- зелень – пучок;
- цукор – 1/2 ст. л.;
- сушений базилік — 1 ч. л.;
- хмелі-сунелі — 1 ч. л.;
- мелений червоний перець, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю та моркву чистимо. Цибулю нарізаємо півкільцями та відправляємо в розігріту сковороду з рослинною олією. Додаємо терту на великій тертці моркву та обсмажуємо до готовності. Викладаємо у глибоку тарілку.
- Чистимо і нарізаємо невеликими слайсами картоплю. Обсмажуємо її на сковороді з олією до золотистої скоринки. Солимо і відправляємо до цибулі з морквою. Болгарський перець дрібно нарізаємо та обсмажуємо до м’якості на сковороді з рослинною олією. Відправляємо до овочів.
- На розігріту сковороду викладаємо квасолю, трохи підігріваємо та додаємо дрібно нарізані помідори. Тушкуємо все до м’якості.
- У сковороду з квасолею та помідорами додаємо всі підготовлені інгредієнти та дрібно нарізаний часник. Солимо, додаємо приправи та цукор. Все ретельно перемішуємо.
- Туди ж відправляємо дрібно нарізану зелень, знову перемішуємо і вимикаємо.
Готове рагу подаємо з пісним салатом. Вийде ситно, смачно та корисно.