Один інгредієнт — і вінегрет виходить у сто разів смачнішим: його точно будуть просити ще і ще

Читать на русском
Автор
1234
Салат виходить смачним та поживним
Салат виходить смачним та поживним. Фото zira.uz

Радість для шлунка та для очей

Вінегрет – один із найпопулярніших салатів на нашій кухні. Готується він із простих та недорогих продуктів, а виходить смачним та корисним.

Разом з "Попоїсти" пропонуємо урізноманітнити "вінегретне" меню та приготувати його з м’ясом. Цей інгредієнт зробить салат набагато ситнішим. Він не тільки здивує, а й наситить усю вашу родину.

Як приготувати м’ясний вінегрет

Інгредієнти:

  • буряк — 2 шт.;
  • огірок — 3 шт.;
  • зелений горошок консервований – 0.5 банки;
  • куряче філе (яловичина) — 300 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • майонез (сметана), сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;

Для маринаду до цибулі:

  • оцет 9% — 3 ст. л.;
  • вода — 100 мл;
  • цукор — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями. Відправляємо його в тарілку, заливаємо оцтом, додаємо цукор і заливаємо окропом.
  2. Буряки відварюємо або запікаємо до готовності. Даємо їй охолонути, чистимо і нарізаємо тонкою соломкою.
  3. М’ясо відварюємо до готовності у підсоленій воді. Даємо охолонути та також нарізаємо соломкою.
  4. Такою самою соломкою нарізаємо мариновані огірки.
  5. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Додаємо консервований зелений горошок. Перчимо, заправляємо майонезом і подаємо до столу.

Дуже смачно готують вінегрет у Литві. Ця пісна страва точно вам сподобається.