Один інгредієнт — і вінегрет виходить у сто разів смачнішим: його точно будуть просити ще і ще
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1234
Радість для шлунка та для очей
Вінегрет – один із найпопулярніших салатів на нашій кухні. Готується він із простих та недорогих продуктів, а виходить смачним та корисним.
Разом з "Попоїсти" пропонуємо урізноманітнити "вінегретне" меню та приготувати його з м’ясом. Цей інгредієнт зробить салат набагато ситнішим. Він не тільки здивує, а й наситить усю вашу родину.
Як приготувати м’ясний вінегрет
Інгредієнти:
- буряк — 2 шт.;
- огірок — 3 шт.;
- зелений горошок консервований – 0.5 банки;
- куряче філе (яловичина) — 300 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- майонез (сметана), сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
Для маринаду до цибулі:
- оцет 9% — 3 ст. л.;
- вода — 100 мл;
- цукор — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями. Відправляємо його в тарілку, заливаємо оцтом, додаємо цукор і заливаємо окропом.
- Буряки відварюємо або запікаємо до готовності. Даємо їй охолонути, чистимо і нарізаємо тонкою соломкою.
- М’ясо відварюємо до готовності у підсоленій воді. Даємо охолонути та також нарізаємо соломкою.
- Такою самою соломкою нарізаємо мариновані огірки.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Додаємо консервований зелений горошок. Перчимо, заправляємо майонезом і подаємо до столу.
Дуже смачно готують вінегрет у Литві. Ця пісна страва точно вам сподобається.