Коли бабуся лінувалася, вона готувала такі біляші: швидкий рецепт улюбленої з дитинства закуски
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6249
![Страва виходить дуже ситною](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/40/35cf30e9-6bcf9aba6963a9a18aa6bc9f7cb77408.jpg?v=8663_1)
Трохи фаршу — і сита уся родина
Пам’ятаєте, наші бабусі та мами намагалися менше стояти на кухні та вигадували ліниві рецепти улюблених страв? Сьогодні пропонуємо згадати дитинство.
Разом із "На пенсії" з півкіло фаршу та чотирьох вафельних коржів пропонуємо приготувати ледачі біляші. Ця швидка у приготуванні закуска виходить смачною та соковитою — нею із задоволенням поласують і дорослі, і діти.
Як приготувати ліниві біляші
Інгредієнти:
- м’ясний фарш – 500 г;
- вафельні коржі – 4 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- курячі яйця – 4 шт.;
- молоко – 50 мл;
- перець чорний мелений, сіль — до свого смаку;
- соняшникова олія – для смаження.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, подрібнюємо та відправляємо у фарш. Солимо все, перчимо і ретельно перемішуємо. Ділимо масу, що вийшла, на дві рівних частини.
- По одному коржу рівномірно розподіляємо фарш, зверху накриваємо другим коржем і притискаємо, нарізаємо на трикутники чи прямокутники. Те ж робимо з двома вафельними коржами, що залишилися.
- В окремому посуді збиваємо яйця з молоком, додаємо сіль та перемішуємо. У суміші, що вийшла, обвалюємо м’ясні коржі.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо коржі та обсмажуємо їх із двох сторін на середньому вогні до готовності.
Подавати можна з улюбленим соусом. Смачного!