У Китаї живуть дуже хитрі та ліниві кухарі: на вечерю вони готують незвичайні котлетки "два в одному"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
І близькі наїдуться, і ви не втомитеся
Більшість з нас любить пишні, соковиті м’ясні котлетки. Їх можна готувати різними способами, експериментуючи з інгредієнтами та подачею. Як правило, подають їх із гарніром.
Однак якщо не хочеться чи ні сил готувати окремо дві страви, можна скористатися хитрим рецептом китайських кухарів. Вони обсмажують котлети, а потім гасять їх разом із картоплею. Так у них виходить страва "два в одному". Незвичайним рецептом ділиться Тoday.
Як приготувати котлети з картоплею на вечерю
Інгредієнти:
- 1 кг свинячого або свинячо-яловичого фаршу;
- 6 ст. л. манки;
- 2 великі цибулини;
- 2 яйця;
- 0,5 ч. л. паприки;
- 0,5 ч. л. меленого коріандру;
- сіль та перець за смаком;
- 4 картоплини;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Змішуємо фарш із манкою і залишаємо на 10 хвилин "відпочити".
- Тим часом чистимо цибулю, подрібнюємо її в блендері. Змішуємо його з яйцями, сіллю та спеціями. Отриману масу з’єднуємо з м’ясною. Все добре вимішуємо та формуємо котлети.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, на достатній відстані один від одного викладаємо котлети та обсмажуємо їх на середньому вогні.
- Картоплю чистимо, миємо і нарізаємо тонкими скибочками. Викладаємо її в глибокий сотейник з невеликою кількістю рослинної олії.
- Зверху на картоплю викладаємо котлети, заливаємо всі 100-150 мл гарячої води, накриваємо кришкою і гасимо протягом 15 хвилин.
При подачі прикрашаємо котлети китайською дрібно рубаною зеленню. Подаємо з улюбленим салатом.