Цю капусту близькі з’їдять разом із тарілкою: просто приготуйте її за секретним рецептом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4366
Так смачно, що готуватимете навіть після посту
Зараз Великий піст — час, краще утриматися від їжі тваринного походження. Однак це не привід відмовлятися від ситної та смачної їжі.
Одна з найпростіших та недорогих страв – це тушкована капуста. Однак, щоб урізноманітнити "капустяне" меню, пропонуємо приготувати її в духовці, використовуючи звичайний рукав для запікання. Все, що вам потрібно — нарізати овочі, скласти їх у рукав, відправити в духовку та відпочивати. Рецептом ділиться "Цесмак".
Як приготувати капусту в рукаві для запікання
Інгредієнти на 4 порції:
- капуста білокачанна — 600 г;
- сіль — 0,5 ч. л.;
- чорний перець (мелений) — до свого смаку;
- морква — 1 шт.;
- соняшникова олія — 4 ст. л.;
- цибуля — 1 шт.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо усі інгредієнти. Капусту мою, сушимо і нарізаємо. Цибуля та морква чистимо. Цибулю подрібнюємо, моркву — натираємо на великій тертці.
- Усі підготовлені інгредієнти змішуємо у глибокій ємності. Солимо, перчимо, додаємо соняшникову олію і ретельно все перемішуємо.
- Рукав для запікання зв’язуємо з одного боку. Наповнюємо його овочами, додаємо лаврове листя і зав’язуємо. Відправляємо капусту в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Подавати їх можна з пісним буряковим салатом. У вас вийде фантастична вечеря.