Цю капусту близькі з’їдять разом із тарілкою: просто приготуйте її за секретним рецептом

Читать на русском
Автор
4366
Ароматна тушкована капуста у рукаві
Ароматна тушкована капуста у рукаві. Фото lifestyle.today.ua

Так смачно, що готуватимете навіть після посту

Зараз Великий піст — час, краще утриматися від їжі тваринного походження. Однак це не привід відмовлятися від ситної та смачної їжі.

Одна з найпростіших та недорогих страв – це тушкована капуста. Однак, щоб урізноманітнити "капустяне" меню, пропонуємо приготувати її в духовці, використовуючи звичайний рукав для запікання. Все, що вам потрібно — нарізати овочі, скласти їх у рукав, відправити в духовку та відпочивати. Рецептом ділиться "Цесмак".

Як приготувати капусту в рукаві для запікання

Інгредієнти на 4 порції:

  • капуста білокачанна — 600 г;
  • сіль — 0,5 ч. л.;
  • чорний перець (мелений) — до свого смаку;
  • морква — 1 шт.;
  • соняшникова олія — 4 ст. л.;
  • цибуля — 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо усі інгредієнти. Капусту мою, сушимо і нарізаємо. Цибуля та морква чистимо. Цибулю подрібнюємо, моркву — натираємо на великій тертці.
  2. Усі підготовлені інгредієнти змішуємо у глибокій ємності. Солимо, перчимо, додаємо соняшникову олію і ретельно все перемішуємо.
  3. Рукав для запікання зв’язуємо з одного боку. Наповнюємо його овочами, додаємо лаврове листя і зав’язуємо. Відправляємо капусту в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Подавати їх можна з пісним буряковим салатом. У вас вийде фантастична вечеря.