Досить стояти півдня біля плити: просто приготуйте до вечері цей "Ситний" салатик
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4661
![Цей ситний салат ви приготуєте на раз-два](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/67/65e69be7-07413c8ce57ddd694be28a760bfd1670.jpg?v=9640_1)
Із задоволенням і приготуєте, і з’їсте
Щовечора думаєте, як швидко та ситно нагодувати всю родину? У цьому випадку ситуацію рятують різні салати.
Назва "Ситного" говорить сама за себе — ця неймовірна на смак страва замінить вам усі обіди та вечері. Готувати його – одне задоволення: швидко, легко та дуже просто. Вам більше не доведеться годинами стояти біля плити, щоб нагодувати близьких. Рецептом ділиться "Попоїсти".
Як приготувати салат "Ситний" салат
Інгредієнти:
- куряче філе — 400 г;
- пекінська капуста — 200 г;
- огірок — 1 шт.;
- перець червоний солодкий — 2 шт.;
- йогурт натуральний — 200 г;
- оливкова олія — 2 ст. л.;
- помідор — 4 шт.;
- куряче яйце — 2 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, нарізаємо шматочками приблизно по 100 г. Кожен трохи відбиваємо молотком, солимо і перчимо.
- Розігріваємо сковороду-гриль з оливковою олією, викладаємо м’ясо та обсмажуємо його до готовності. Знімаємо зі сковороди, даємо охолонути та нарізаємо довгими смужками.
- Листя пекінської капусти рвемо шматочками. Огірок та солодкий перець нарізаємо соломкою.
- Для приготування заправки, змішуємо йогурт, 1 ст. л. оливкової олії, сіль та перець. Все ретельно перемішуємо.
- У салатник викладаємо пекінську капусту, огірок, солодкий перець та куряче філе. Усі поливаємо заправкою.
- Відправляємо в салатник нарізані варені яйця і шматочки помідорів. Приправляємо до смаку і подаємо до столу.
Для різноманітності можна приготувати м’ясний салат із маком. Він виходить настільки смачним, що захочеться знову та знову.