Досить стояти півдня біля плити: просто приготуйте до вечері цей "Ситний" салатик

Читать на русском
Автор
4661
Цей ситний салат ви приготуєте на раз-два Новина оновлена 11 квітня 2024, 21:34
Цей ситний салат ви приготуєте на раз-два. Фото babusyni-retsepty

Із задоволенням і приготуєте, і з’їсте

Щовечора думаєте, як швидко та ситно нагодувати всю родину? У цьому випадку ситуацію рятують різні салати.

Назва "Ситного" говорить сама за себе — ця неймовірна на смак страва замінить вам усі обіди та вечері. Готувати його – одне задоволення: швидко, легко та дуже просто. Вам більше не доведеться годинами стояти біля плити, щоб нагодувати близьких. Рецептом ділиться "Попоїсти".

Як приготувати салат "Ситний" салат

Інгредієнти:

  • куряче філе — 400 г;
  • пекінська капуста — 200 г;
  • огірок — 1 шт.;
  • перець червоний солодкий — 2 шт.;
  • йогурт натуральний — 200 г;
  • оливкова олія — 2 ст. л.;
  • помідор — 4 шт.;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе миємо, нарізаємо шматочками приблизно по 100 г. Кожен трохи відбиваємо молотком, солимо і перчимо.
  2. Розігріваємо сковороду-гриль з оливковою олією, викладаємо м’ясо та обсмажуємо його до готовності. Знімаємо зі сковороди, даємо охолонути та нарізаємо довгими смужками.
  3. Листя пекінської капусти рвемо шматочками. Огірок та солодкий перець нарізаємо соломкою.
  4. Для приготування заправки, змішуємо йогурт, 1 ст. л. оливкової олії, сіль та перець. Все ретельно перемішуємо.
  5. У салатник викладаємо пекінську капусту, огірок, солодкий перець та куряче філе. Усі поливаємо заправкою.
  6. Відправляємо в салатник нарізані варені яйця і шматочки помідорів. Приправляємо до смаку і подаємо до столу.

Для різноманітності можна приготувати м’ясний салат із маком. Він виходить настільки смачним, що захочеться знову та знову.