Ситно та смачно: як приготувати дивовижний пісний салат
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Дуже швидко та смачно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/11/dda00d85-2d533544e116f82d3785f131f7284111.jpg?v=5823_1)
Відмінно навіть до святкового столу
У Великий піст віряни не їдять продуктів рослинного походження. Саме тому ми пропонуємо пісний рецепт смачного салату з картоплею та огірками.
Для цього салату потрібні відварена картопля, мариновані огірки та консервований горошок. Завершить це чудове поєднання квашеної капусти. Звичайно, заправляємо все маслом – ми ж ласуватимемо салатом у піст. Рецептом ділиться Shuba.
Як приготувати пісний бюджетний салат
Інгредієнти на 3 порції:
- картопля – 3 шт.;
- огірки мариновані – 2 шт.;
- горошок консервований – 5 ст. л.;
- квашена капуста – на свій смак;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- улюблена зелень – за бажанням;
- перець чорний мелений, оливкова олія – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Картоплю відварюємо в кожушках. Даємо їй охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Нарізаємо огірки та віджимаємо зайву рідину. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю.
- З консервованого горошку зливаємо зайву рідину.
- У глибокій мисці поєднуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо квашену капусту.
- Заправляємо блюдо оливковою олією, ретельно перемішуємо та прикрашаємо подрібненою зеленню.
Подаємо салатик з пісними котлетами. Смачного.