Ситно та смачно: як приготувати дивовижний пісний салат

Читать на русском
Автор
Дуже швидко та смачно
Дуже швидко та смачно. Фото shuba.life

Відмінно навіть до святкового столу

У Великий піст віряни не їдять продуктів рослинного походження. Саме тому ми пропонуємо пісний рецепт смачного салату з картоплею та огірками.

Для цього салату потрібні відварена картопля, мариновані огірки та консервований горошок. Завершить це чудове поєднання квашеної капусти. Звичайно, заправляємо все маслом – ми ж ласуватимемо салатом у піст. Рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати пісний бюджетний салат

Інгредієнти на 3 порції:

  • картопля – 3 шт.;
  • огірки мариновані – 2 шт.;
  • горошок консервований – 5 ст. л.;
  • квашена капуста – на свій смак;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • улюблена зелень – за бажанням;
  • перець чорний мелений, оливкова олія – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварюємо в кожушках. Даємо їй охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
  2. Нарізаємо огірки та віджимаємо зайву рідину. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю.
  3. З консервованого горошку зливаємо зайву рідину.
  4. У глибокій мисці поєднуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо квашену капусту.
  5. Заправляємо блюдо оливковою олією, ретельно перемішуємо та прикрашаємо подрібненою зеленню.

Подаємо салатик з пісними котлетами. Смачного.