Баночка тунця та човник з авокадо: цей салат стане хітом навіть на святковому столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 905
Такий салат проситимуть знову і знову
Авокадо вже давно став популярним на наших кухнях. Ми готуємо з ним цікаві тости та незвичайний вінегрет.
Сьогодні ми в човниках з авокадо подамо незвичайний салат із тунцем. Така страва за рецептом "Цесмак" настільки сподобається всім, що розлетиться першою навіть на святковому столі. Перевіримо?
Як приготувати салат з тунцем у човниках з авокадо
Інгредієнти на 4 порції:
- консервований тунець – 200 г;
- лайм — 1 шт.;
- болгарський перець – 0,5 прим.;
- оливкова олія – 1 ч. л.;
- петрушка – 0,5 пучка;
- авокадо — 2 шт.;
- сіль, чорний перець мелений — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Розрізаємо авокадо навпіл, виймаємо кісточку і трохи м’якоті таким чином, щоб біля стін залишилося близько 1 см.
- Лайм розрізаємо навпіл і збризкуємо соком авокадо всередині, щоб вони не потемніли.
- Підготуємо інші інгредієнти. З консервованого тунця зливаємо рідину. Болгарський перець чистимо та нарізаємо кубиками. Миємо та подрібнюємо петрушку.
- Підготовлені продукти відправляємо в салатник, солимо, перчимо і збризкуємо соком лайма. Заправляємо салат оливковою олією та ретельно перемішуємо.
- Салат відправляємо в човники з авокадо та подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, як правильно почистити авокадо. Вам точно знадобиться ця хитрість.