Баночка тунця та човник з авокадо: цей салат стане хітом навіть на святковому столі

Читать на русском
Автор
909
Незвичайно та дуже пікантно
Незвичайно та дуже пікантно. Фото cesmak.info

Такий салат проситимуть знову і знову

Авокадо вже давно став популярним на наших кухнях. Ми готуємо з ним цікаві тости та незвичайний вінегрет.

Сьогодні ми в човниках з авокадо подамо незвичайний салат із тунцем. Така страва за рецептом "Цесмак" настільки сподобається всім, що розлетиться першою навіть на святковому столі. Перевіримо?

Як приготувати салат з тунцем у човниках з авокадо

Інгредієнти на 4 порції:

  • консервований тунець – 200 г;
  • лайм — 1 шт.;
  • болгарський перець – 0,5 прим.;
  • оливкова олія – 1 ч. л.;
  • петрушка – 0,5 пучка;
  • авокадо — 2 шт.;
  • сіль, чорний перець мелений — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Розрізаємо авокадо навпіл, виймаємо кісточку і трохи м’якоті таким чином, щоб біля стін залишилося близько 1 см.
  2. Лайм розрізаємо навпіл і збризкуємо соком авокадо всередині, щоб вони не потемніли.
  3. Підготуємо інші інгредієнти. З консервованого тунця зливаємо рідину. Болгарський перець чистимо та нарізаємо кубиками. Миємо та подрібнюємо петрушку.
  4. Підготовлені продукти відправляємо в салатник, солимо, перчимо і збризкуємо соком лайма. Заправляємо салат оливковою олією та ретельно перемішуємо.
  5. Салат відправляємо в човники з авокадо та подаємо до столу.

Раніше ми розповідали, як правильно почистити авокадо. Вам точно знадобиться ця хитрість.