Пишні і з сюрпризом: такі оладки сподобаються і дорослим, і дітям

Читать на русском
Автор
Оладки виходять дуже незвичайними
Оладки виходять дуже незвичайними. Фото napensii.ua

Готуйте одразу подвійну порцію

Хочеться чогось дивного на сніданок? У цьому випадку вас виручать пишні оладки із сюрпризом.

Вся річ у тому, що всередині цих оладок начинка з ковбаси та сиру. Виходять вони рум’яними, пишними та незвичайними на смак. Це чудова альтернатива звичним оладкам, але готуються вони також просто. Такий оригінальний сніданок від "На пенсії" точно сподобається всім членам родини.

Як приготувати оладки з ковбасою та сиром

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно — 100 г;
  • кефір — 125 мл;
  • куряче яйце — 1 шт.;
  • цукор, сіль — по 1 щіпці;
  • сода – половина чайної ложки;
  • ковбаса варена — 150 г;
  • сир плавлений — 80 г;
  • рослинна олія — для смаження.

Спосіб приготування:

  1. У глибоку миску виливаємо кефір, вбиваємо яйце і злегка збиваємо віночком.
  2. У кефірну суміш просіюємо борошно та соду, додаємо цукор та сіль. Все ретельно перемішуємо до однорідного стану, даємо відпочити 15 хвилин.
  3. Тим часом нарізаємо кружальцями ковбасу, а сир – невеликими скибочками. На кожен кружок ковбаси викладаємо два шматочки сиру і накриваємо другим кружальцем ковбаси.
  4. У розігріту сковороду з рослинною олією викладаємо 1 ст. л. тіста, даємо трохи схопитися і зверху викладаємо шматочок ковбаси із сиром.
  5. На мінімальному вогні смажимо близько 3 хвилин, виливаємо на кожну оладку зверху ще трохи тіста, щоб воно покрило краї ковбаси, перевертаємо і смажимо ще 2-3 хвилини.

Якщо ви постите, пропонуємо приготувати оладки без яєць та кефіру. Вони на смак не відрізняються від звичайних.