Оладки вийдуть пишними як хмарка: вам не знадобляться ні яйця, ні кефір
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 125922
Обов’язково порадуйте близьких таким сніданком
Яка б не була погода за вікном, який би не був настрій вранці, ніжні на смак та повітряні оладки – завжди гарна ідея для початку дня. Вони ідеальні з будь-яким напоєм — ароматною кавою, чаєм, гарячим шоколадом або какао.
Якщо ви любите снідати саме оладками, тоді вам точно сподобається варіант від "Бабусиних рецептів". Справа в тому, що для них не потрібні ні яйця, ні кефіру — вони все одно вийдуть пишними як хмарка. Приготуйте раз – і більше не захочеться снідати по-іншому.
Як приготувати пишні оладки
Інгредієнти:
- цукор – 1 ст. л.;
- сіль — 0,5 ч. л.;
- вода – 250 мл;
- дріжджі сухі – 1 ч. л.;
- борошно — 260 г;
- олія соняшникова – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- У миску виливаємо теплу воду, висипаємо сухі дріжджі та цукровий пісок та перемішуємо. Все солимо, додаємо рослинну олію і знову все перемішуємо.
- В отриману масу частинами додаємо борошно і замішуємо густе тісто. Накриваємо його харчовою плівкою та залишаємо "відпочити" на 30 – 40 хвилин.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією і ложкою викладаємо тісто, формуючи оладки. Обсмажуємо на середньому вогні під кришкою з обох боків до золотистого кольору.
Подавати готові оладки можна зі згущеним молоком або шоколадним кремом. Смачного!