Оладки вийдуть пишними як хмарка: вам не знадобляться ні яйця, ні кефір

Читать на русском
Автор
125922
Вийде дуже смачно
Вийде дуже смачно. Фото babusyni-retsepty

Обов’язково порадуйте близьких таким сніданком

Яка б не була погода за вікном, який би не був настрій вранці, ніжні на смак та повітряні оладки – завжди гарна ідея для початку дня. Вони ідеальні з будь-яким напоєм — ароматною кавою, чаєм, гарячим шоколадом або какао.

Якщо ви любите снідати саме оладками, тоді вам точно сподобається варіант від "Бабусиних рецептів". Справа в тому, що для них не потрібні ні яйця, ні кефіру — вони все одно вийдуть пишними як хмарка. Приготуйте раз – і більше не захочеться снідати по-іншому.

Як приготувати пишні оладки

Інгредієнти:

  • цукор – 1 ст. л.;
  • сіль — 0,5 ч. л.;
  • вода – 250 мл;
  • дріжджі сухі – 1 ч. л.;
  • борошно — 260 г;
  • олія соняшникова – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. У миску виливаємо теплу воду, висипаємо сухі дріжджі та цукровий пісок та перемішуємо. Все солимо, додаємо рослинну олію і знову все перемішуємо.
  2. В отриману масу частинами додаємо борошно і замішуємо густе тісто. Накриваємо його харчовою плівкою та залишаємо "відпочити" на 30 – 40 хвилин.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і ложкою викладаємо тісто, формуючи оладки. Обсмажуємо на середньому вогні під кришкою з обох боків до золотистого кольору.

Подавати готові оладки можна зі згущеним молоком або шоколадним кремом. Смачного!