Один інгредієнт — і оладки не впізнати: після сніданку близькі викочуватимуться з-за столу

Читать на русском
Автор
Оладки вийдуть фантастичними
Оладки вийдуть фантастичними. Фото static.1000.menu

Усі точно захочуть дізнатися про ваш секрет

Пишні, золотаві оладки — чудовий варіант швидкого та смачного сніданку. Це не лише спосіб забути про голод до обіду, а й підняти зранку настрій.

У кожного кулінара є свій спосіб приготування оладок: на кефірі, молоці чи дріжджах. А ось "На пенсії" пропонує замінити їх… на ряжанку. Такі ароматні, пишні та повітряні оладки точно вам сподобаються. Спробувавши раз, ви захочете снідати так щоранку.

Як приготувати пишні оладки на ряжанці

Інгредієнти:

  • курячі яйця — 2 шт.;
  • борошно — 220 г
  • сода — 1 чайна ложка;
  • сіль — щіпка;
  • ванільний цукор — 1 пакетик;
  • цукор – 3 чайні ложки;
  • ряжанка — 500 мл.

Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.

Спосіб приготування:

  1. У миску відправляємо ряжанку, вбиваємо яйця, все збиваємо. В отриману масу додаємо соду, цукор, сіль та ванільний цукор. Ретельно перемішуємо усі інгредієнти.
  2. У яєчну суміш частинами вводимо просіяне борошно. Ретельно все розмішуємо та залишаємо тісто "відпочити" на 10-15 хвилин.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Ложкою викладаємо тісто, формуючи оладки. Обсмажуємо їх із двох сторін до золотистої скоринки.

Подаємо готові оладки зі згущеним молоком або домашньою сметаною. Смачного!