Котлетки вийдуть дивовижними: лише 300 грам секретного інгредієнта – й задоволення на мільйон

Читать на русском
Автор
3069
Проста та бюджетна страва
Проста та бюджетна страва. Фото napensii.ua

Готується легко, на смак — ресторанної страви

Соковиті, пишні, ароматні котлетки є актуальними й до сімейних посиденьок, і до святкового столу. Зазвичай ми готуємо цю страву з м’ясного фаршу. Однак що робити, якщо вдома його не виявилося?

Цей продукт можна замінити більш бюджетними курячими серцями. Так, за невеликі гроші на вашому столі будуть незвичайні, але дуже смачні котлетки. Пікантним рецептом ділиться "На пенсії".

Як приготувати котлети з курячих сердець

Інгредієнти:

  • курячі серця — 300 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • часник — 1 зубчик;
  • куряче яйце — 1 шт.;
  • манна крупа — 6 ст. л.;
  • перець, сіль — до свого смаку;
  • рослинна олія — для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Курячі серця ретельно миємо під проточною водою. Видаляємо жир, протоки, судини, повторно їх миємо.
  2. Чистимо і нарізаємо шматочками цибулю та часник.
  3. Підготовлені курячі серця пропускаємо через м’ясорубку разом із цибулею та часником.
  4. В отриману масу додаємо яйце, сіль, перець, манну крупу. Все ретельно перемішуємо, накриваємо ємність із фаршем плівкою та залишаємо на 15-20 хвилин для набухання.
  5. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, столовою ложкою викладаємо фарш, формуючи котлети. Обсмажуємо їх на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.

До речі, із грибів теж виходять дивовижні котлетки. Спробуйте і переконайтеся самі.