Для цих котлет не потрібна м’ясорубка: вийде навіть смачніше за бабусині
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Близькі не здогадаються, із чого вони
Ніжні, соковиті котлети з хрусткою скоринкою люблять практично всі. Здається, відправиш її до рота — і настрій одразу ж стає кращим.
А що робити, якщо захотілося котлет, але вдома нема ні грама фаршу? І тут м’ясо можна замінити грибами. Почастуйте цими приголомшливими биточками за рецептом "Ідей для сніданку та вечері" бабусю — і навіть вона запитає рецепт.
Як приготувати грибні котлети з печериць
Інгредієнти:
- печериці – 250 р.;
- цибуля – 0,5 шт.;
- сіль, перець, італійські трави – до смаку;
- куряче яйце – 1 шт.;
- панірувальні сухарі — 120 г;
- соняшникова олія – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- У каструлі кип’ятимо воду, відправляємо гриби варимо близько 10-15 хвилин.
- Проварені гриби крупно нарізаємо та відправляємо у чашу блендера. Туди ж додаємо нарізану цибулю і все подрібнюємо.
- В отриману масу відправляємо сіль, перець, італійські трави, яйце та 30 г панірувальних сухарів. Формуємо котлети та обвалюємо їх в панірувальних сухарях, що залишилися.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо котлети та обсмажуємо їх близько 5 хвилин з кожного боку до рум’яності.
Подаємо такі котлетки з незвичайним салатом під назвою "Ніжна дружина". Таку вечерю точно сім’я оцінить.