Для цих котлет не потрібна м’ясорубка: вийде навіть смачніше за бабусині

Читать на русском
Автор
Котлети вийдуть ніжними та соковитими
Котлети вийдуть ніжними та соковитими. Фото recepty.znaj.ua

Близькі не здогадаються, із чого вони

Ніжні, соковиті котлети з хрусткою скоринкою люблять практично всі. Здається, відправиш її до рота — і настрій одразу ж стає кращим.

А що робити, якщо захотілося котлет, але вдома нема ні грама фаршу? І тут м’ясо можна замінити грибами. Почастуйте цими приголомшливими биточками за рецептом "Ідей для сніданку та вечері" бабусю — і навіть вона запитає рецепт.

Як приготувати грибні котлети з печериць

Інгредієнти:

  • печериці – 250 р.;
  • цибуля – 0,5 шт.;
  • сіль, перець, італійські трави – до смаку;
  • куряче яйце – 1 шт.;
  • панірувальні сухарі — 120 г;
  • соняшникова олія – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. У каструлі кип’ятимо воду, відправляємо гриби варимо близько 10-15 хвилин.
  2. Проварені гриби крупно нарізаємо та відправляємо у чашу блендера. Туди ж додаємо нарізану цибулю і все подрібнюємо.
  3. В отриману масу відправляємо сіль, перець, італійські трави, яйце та 30 г панірувальних сухарів. Формуємо котлети та обвалюємо їх в панірувальних сухарях, що залишилися.
  4. На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо котлети та обсмажуємо їх близько 5 хвилин з кожного боку до рум’яності.

Подаємо такі котлетки з незвичайним салатом під назвою "Ніжна дружина". Таку вечерю точно сім’я оцінить.