Просто наріжте і відправте в духовку: така капуста вийде неймовірно соковитою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Без добавки неможливо обійтися
У період Великого посту вся їжа тваринного походження під забороною. Тому кожен кулінар намагається урізноманітнити своє меню незвичайними стравами.
Разом із Ukr.Media сьогодні приготуємо капусту, але не звичайну, а в духовці. Вам потрібно її просто нарізати, відправити запікатися і йти займатися своїми справами. Як бачите, рецепт — простіше не придумаєте, а результат виходить дуже смачним. Соковиту, ароматну капусту захочеться готувати чи не щодня.
Як приготувати соковиту капусту в духовці
Інгредієнти:
- капуста;
- сіль, спеції до свого смаку (кмин, сухий часник, солодка паприка, чорний перець);
- вершкове масло;
- соняшникова олія.
Спосіб приготування:
- Маленьку капусту розрізаємо на 4 частини, залишаючи качан, велику — ділимо на стейки.
- Солимо, перчимо капусту та додаємо всі необхідні спеції. Поливаємо її рослинною олією. Підготовлену капусту відправляємо у рукав для запікання.
- Вершкове масло нарізаємо великими шматочками та відправляємо всередину рукава для запікання на кожен шматочок капусти.
- Щільно зав’язуємо рукав і відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку на годину. Якщо капуста більша, час приготування збільшується на 10 хвилин.
Таку капусту можна готувати й після закінчення посту. Подавати її можна до будь-якої м’ясної страви.