Знадобиться склянка кефіру та 10 хвилин часу: ніжні сирні плескачі з цибулею
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Плескачі виходять ніжними та ароматними
Улюблений суп, як, наприклад, з печерицями, стане ще смачнішим, якщо до нього подати гарячі бутерброди, піци-оладки або ж сирний плескач з цибулею. Готується він дуже просто, але яскраво доповнює смак страви.
Причому, приготувати його можна використовуючи продукти, що є в кожному холодильнику. А рецептом з нами поділилися на порталі "Бабусині рецепти".
Як приготувати сирний плескач з цибулею
Інгредієнти:
- кефір – 300 мл;
- сода – 0,5 ч.л.;
- яйце – 1 шт.;
- сіль – ⅓ ч.л.;
- борошно – 100 г;
- зелена цибуля – 1 пучок;
- твердий сир – 150 г.
Спосіб приготування:
- У кефір всипати соду, змішати до отримання реакції.
- У суміш вбити яйце, висипати сіль, за бажанням додати чорний перець, перемішати.
- Просіяти борошно в кефір, замісити густе тісто.
- Подрібнити зелену цибулю і висипати в тісто, перемішати.
- На великій тертці натерти сир і висипати і тісто, перемішати.
- Викласти кілька ложок тіста на сковороду, вирівняти по поверхні.
- Під кришкою обсмажити плескач на повільному вогні з одного боку 3-4 хвилини, з іншого 2-3 хвилини.
Раніше ми писали, як приготувати сирний плескач на сніданок. Готується страва просто та виходить смачною.