З цими котлетками ви станете фанатом цибулі: хитрий пісний рецепт

Читать на русском
Автор
Пісно, легко та смачно
Пісно, легко та смачно. Фото shuba.life

Приготуйте швидко, з’їжте ще швидше

З 18 березня — Великий піст. У цей час не можна їсти м’ясо, рибу, молоко, яйця та всі продукти тваринного походження.

Тому час приготувати незвичайні цибульні котлети. Хрумкі, ніжні всередині, легкі та бюджетні биточки урізноманітнять ваше пісне меню. Їхній аромат зробить вас і вашу родину фанатами цих котлет. Рецептом ділиться "Коліжанка".

Як приготувати пісні цибульні котлети

Інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста — 500 г (приблизно 5 великих цибулин);
  • часник – 2 зубчики;
  • манна крупа – 5 ст. л. (По ложці на кожну цибулину);
  • кетчуп — 1 ст. л.;
  • сіль, перець – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, ріжемо і подрібнюємо блендером. Масу, що вийшла, віджимаємо від зайвої рідини.
  2. До цибулі додаємо манку, кетчуп та пропущений через прес часник. Все солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Суміш залишаємо "відпочити" на 20 хвилин за кімнатної температури. — за цей час манка набухне.
  3. Через зазначений час із цибульного фаршу формуємо невеликі котлети. Викладаємо їх на розігріту сковороду з рослинною олією, обсмажуємо з двох сторін до золотистої скоринки та викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

Подаємо пісні цибульні котлети з легким салатом із пекінської капусти. Вийде дуже ситно та смачно.