Досить готувати з фаршу тільки котлети: відправте його на вафлі — і здивуйте близьких
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Смачно як у гарячому, так і у холодному вигляді](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/55/e39a6d31-2b5292300bab1a461c415f00b4b8f558.jpg?v=6370_1)
Незвичайні трикутнички точно всім сподобаються
Якщо ви звикли готувати з фаршу лише звичайні котлети, пропонуємо поекспериментувати. Візьмемо вафельні коржики та приготуємо незвичайну закуску!
Рецепт від "Попоїсти" дуже простий і швидкий – з ним впорається навіть кулінар-початківець. Така незвичайна подача точно викличе цікавість і бажання якнайшвидше скуштувати страву. Якщо після обіду або вечері на тарілках залишиться трохи закуски — можна взяти її з собою до школи, в дорогу або на роботу для ситного перекушування. Страва буде такою ж смачною навіть після охолодження.
Як приготувати закуску з фаршу та вафель
Інгредієнти:
- фарш курячий – 500 г;
- вафельні коржики – 4 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- яйце куряче — 4 шт.;
- молоко – 50 мл;
- олія соняшникова – 4 ст. л. для смаження;
- сіль, перець чорний мелений — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Нарізаємо дрібними кубиками цибулю, відправляємо її у фарш. Туди ж додаємо 1 яйце, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Масу, що вийшла, ділимо на 4 рівні порції.
- М’ясну суміш наносимо на один бік двох вафельних коржів і рівномірно розподіляємо.
- З’єднуємо між собою два коржі таким чином, щоб начинка залишилася всередині. Заготовку нарізаємо на 8 порційних шматочків у вигляді трикутників. Повторюємо з усіма коржами.
- В окрему глибоку ємність вбиваємо 3 яйця, солимо, додаємо молоко і ретельно збиваємо до однорідного стану. В отриману масу опускаємо кожен вафельний трикутник.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо трикутники та обсмажуємо під кришкою з обох боків по 4-5 хвилин до готовності.
Подаємо до столу з улюбленим салатом. Смачного.