Досить готувати з фаршу тільки котлети: відправте його на вафлі — і здивуйте близьких

Читать на русском
Автор
Смачно як у гарячому, так і у холодному вигляді
Смачно як у гарячому, так і у холодному вигляді. Фото popoisty.com

Незвичайні трикутнички точно всім сподобаються

Якщо ви звикли готувати з фаршу лише звичайні котлети, пропонуємо поекспериментувати. Візьмемо вафельні коржики та приготуємо незвичайну закуску!

Рецепт від "Попоїсти" дуже простий і швидкий – з ним впорається навіть кулінар-початківець. Така незвичайна подача точно викличе цікавість і бажання якнайшвидше скуштувати страву. Якщо після обіду або вечері на тарілках залишиться трохи закуски — можна взяти її з собою до школи, в дорогу або на роботу для ситного перекушування. Страва буде такою ж смачною навіть після охолодження.

Як приготувати закуску з фаршу та вафель

Інгредієнти:

  • фарш курячий – 500 г;
  • вафельні коржики – 4 шт.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • яйце куряче — 4 шт.;
  • молоко – 50 мл;
  • олія соняшникова – 4 ст. л. для смаження;
  • сіль, перець чорний мелений — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо дрібними кубиками цибулю, відправляємо її у фарш. Туди ж додаємо 1 яйце, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Масу, що вийшла, ділимо на 4 рівні порції.
  2. М’ясну суміш наносимо на один бік двох вафельних коржів і рівномірно розподіляємо.
  3. З’єднуємо між собою два коржі таким чином, щоб начинка залишилася всередині. Заготовку нарізаємо на 8 порційних шматочків у вигляді трикутників. Повторюємо з усіма коржами.
  4. В окрему глибоку ємність вбиваємо 3 яйця, солимо, додаємо молоко і ретельно збиваємо до однорідного стану. В отриману масу опускаємо кожен вафельний трикутник.
  5. На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо трикутники та обсмажуємо під кришкою з обох боків по 4-5 хвилин до готовності.

Подаємо до столу з улюбленим салатом. Смачного.