Гора смакоти з одного яйця: з цими оладками ви забудете про голод до обіду

Читать на русском
Автор
Слинка потече від одного запаху
Слинка потече від одного запаху. Фото recepty.znaj.ua

Близькі будуть збігатися, тільки почувши їхній запах

Ніжні, пишні оладки завжди відмінна ідея для швидкого сніданку. Готуються вони швидко, виходять дуже смачними.

Якщо хочеться урізноманітнити своє ранкове меню, разом із "Бабусиними рецептами" пропонуємо приготувати оладки з ковбасою. Такий ароматний і ситний сніданок не лише наситить, а й підніме настрій, та й готується він просто. Такі оладки також можна взяти з собою до школи або на роботу як перекус — холодні вони такі ж смачні.

Як приготувати оладки з ковбасою

Інгредієнти:

  • теплий кефір – 400 мл;
  • куряче яйце – 1 шт.;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • оливкова олія – 3 ст. л.;
  • борошно — 360 г;
  • харчова сода — ½ ч. л.;
  • ковбаса – 200 г;
  • зелена цибуля – 1 пучок;
  • соняшникова олія – 150 мл.

Спосіб приготування:

  1. У миску з кефіром розбиваємо яйце, висипаємо сіль і цукор, вливаємо оливкову олію і ретельно перемішуємо. Висипаємо в суміш борошно та соду, замішуємо однорідне тісто.
  2. Дрібними кубиками нарізаємо ковбасу, шаткуємо зелену цибулю. Підготовлені інгредієнти викладаємо в тісто, добре перемішуємо. Викладаємо тісто в мішок кондитерський.
  3. У сковороді розігріваємо олію. За допомогою кондитерського мішка викладаємо оладки та обсмажуємо їх на середньому вогні з боків до готовності.

А якщо у вас вдома немає ні молочних продуктів, ні яєць, приготуйте пісні оладки. Вийде також дуже смачно.