Посуд мити не доведеться: як засолити скумбрію в пакеті

Читать на русском
Автор
4286
Натуральна закуска без консервантів та підсилювачів смаку
Натуральна закуска без консервантів та підсилювачів смаку. Фото 1000.menu

Ароматна, ніжна, смачна рибка

Скумбрія досить популярна рибка на українському ринку. Вона коштує відносно не дорого, смачна та корисна. Скумбрію запікають з овочами, маринують, коптять або солять. А якщо рибку засолити самостійно, вона виходить в кілька разів смачнішою!

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом не лише смачного, але й зручного засолювання — у пакеті. Так, навіть посуд мити не доведеться, а на столі буде смачна ароматна рибка, інформують на порталі "Своїми руками".

Як засолити скумбрію в пакеті

Інгредієнти:

  • скумбрія — 500 г;
  • сіль — 1 ст. л.;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • спеції;

Спосіб приготування:

  1. Скумбрію помити, почистити, відрізати голову, плавники та хвіст.
  2. Один пакет вкласти в інший, всипати всередину сіль та цукор.
  3. Покласти рибу в пакет, натерти сіллю та цукром.
  4. За бажанням можна додати спеції: чорний перець, коріандр, лавровий лист та інші.
  5. Пакет зав'язати та прибрати в холодильник на 24 години.
  6. Скумбрію витягнути з пакета та нарізати на шматочки.
  7. Зберігати таку рибку можна у скляній банці з олією та нарізаною цибулькою.

А якщо ви любите скумбрію, рекомендуємо ще один цікавий маринад для неї. У ньому рибка виходить особливо смачною.