Посуд мити не доведеться: як засолити скумбрію в пакеті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4286
Ароматна, ніжна, смачна рибка
Скумбрія досить популярна рибка на українському ринку. Вона коштує відносно не дорого, смачна та корисна. Скумбрію запікають з овочами, маринують, коптять або солять. А якщо рибку засолити самостійно, вона виходить в кілька разів смачнішою!
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом не лише смачного, але й зручного засолювання — у пакеті. Так, навіть посуд мити не доведеться, а на столі буде смачна ароматна рибка, інформують на порталі "Своїми руками".
Як засолити скумбрію в пакеті
Інгредієнти:
- скумбрія — 500 г;
- сіль — 1 ст. л.;
- цукор — 1 ч. л.;
- спеції;
Спосіб приготування:
- Скумбрію помити, почистити, відрізати голову, плавники та хвіст.
- Один пакет вкласти в інший, всипати всередину сіль та цукор.
- Покласти рибу в пакет, натерти сіллю та цукром.
- За бажанням можна додати спеції: чорний перець, коріандр, лавровий лист та інші.
- Пакет зав'язати та прибрати в холодильник на 24 години.
- Скумбрію витягнути з пакета та нарізати на шматочки.
- Зберігати таку рибку можна у скляній банці з олією та нарізаною цибулькою.
А якщо ви любите скумбрію, рекомендуємо ще один цікавий маринад для неї. У ньому рибка виходить особливо смачною.