Запечена за цим рецептом скумбрія точно знесе вам дах
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6294
Спробуйте — і ви не готуватимете по-іншому
Рибні страви неймовірно смачні та корисні. Скумбрія — один з найпопулярніших рибних продуктів на нашій кухні: ми її маринуємо за фантастичним рецептом, готуємо незвичайні котлетки та приголомшливі рулетики.
Сьогодні разом з Food.Oboz ми замаринуємо скумбрію. Цей простий рецепт сподобається не лише своїм смаком, а й простотою приготування. Страва відмінно підійде не тільки до сімейного обіду чи вечері, а й навіть на святковий стіл.
Як смачно запекти скумбрію
Інгредієнти:
- скумбрія;
- лимон;
- часник;
- кріп та петрушка;
- сіль;
- чорний мелений перець.
Спосіб приготування:
- Скумбрію очищаємо, ретельно миємо та висушуємо паперовим рушником.
- Готуємо інші інгредієнти: нарізаємо часточками лимон, зелень розминаємо руками, часник чистимо та нарізаємо тонкими пластинами. Форму для запікання застеляємо пергаментним папером, духовку розігріваємо до 200 градусів.
- Підготовлену рибу солимо, перчимо і поливаємо лимонним соком на свій смак.
- Уздовж усієї тушки робимо надрізи та вставляємо в них шматочки лимона. Зелень із пластинками часнику відправляємо в саму рибу.
- Відправляємо скумбрію у форму для запікання та запікаємо її в духовці протягом 30 хвилин.
Рекомендуємо також запекти скумбрію на пиві за рецептом "Телеграфа". Рибка вийде неймовірною.