Соковита начинка та хрумкий лаваш: такий сніданок нікого не залишить байдужим

Читать на русском
Автор
30684
Ідеально для сніданку
Ідеально для сніданку. Фото napensii.ua

Приготуйте, поки близькі вмиваються

Тонкий лаваш є практично на кожній кухні. Він рятує нас у разі раптового голоду або коли не хочеться довго стояти біля плити. Різні страви з ним готуються швидко, а виходять дуже соковитими.

Сьогодні разом із "На пенсії" ми розповімо, як з лаваша приготувати ситні трубочки із соковитою начинкою на сніданок. Цей рецепт допоможе, якщо ви проспали чи ні часу готувати. Такого сніданку близькі чекатимуть біля сковороди.

Як приготувати трубочки з лаваша з начинкою

Інгредієнти:

  • лаваш — 2 шт.;
  • сир твердий — 300 г;
  • яйця варені — 3 шт.;
  • яйця сирі — 2 шт.;
  • цибуля зелена — за смаком;
  • сметана — 1,5 ст. л.;
  • майонез — 1,5 ст. л.;
  • молоко — 80 мл;
  • олія — для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Відварені яйця чистимо і натираємо на великій тертці, твердий сир — на дрібній, а зелену цибулю шаткуємо.
  2. Подрібнені продукти відправляємо в окрему миску, додаємо сметану та майонез. Все ретельно перемішуємо.
  3. На робочій поверхні розкладаємо листи лаваша та нарізаємо їх на великі прямокутники. На кожен шматочок викладаємо приготовану начинку та акуратно згортаємо у трубочки
  4. В окремій мисці ретельно змішуємо яйця, молока та трохи солі. У приготовлений кляр обмочуємо трубочки.
  5. Розігріваємо сковороду, викладаємо трубочки і обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки.

Перекладаємо їх на порційні тарілки. Подаємо їх до столу з домашньою гірчицею.