Соковита начинка та хрумкий лаваш: такий сніданок нікого не залишить байдужим
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 30684
Приготуйте, поки близькі вмиваються
Тонкий лаваш є практично на кожній кухні. Він рятує нас у разі раптового голоду або коли не хочеться довго стояти біля плити. Різні страви з ним готуються швидко, а виходять дуже соковитими.
Сьогодні разом із "На пенсії" ми розповімо, як з лаваша приготувати ситні трубочки із соковитою начинкою на сніданок. Цей рецепт допоможе, якщо ви проспали чи ні часу готувати. Такого сніданку близькі чекатимуть біля сковороди.
Як приготувати трубочки з лаваша з начинкою
Інгредієнти:
- лаваш — 2 шт.;
- сир твердий — 300 г;
- яйця варені — 3 шт.;
- яйця сирі — 2 шт.;
- цибуля зелена — за смаком;
- сметана — 1,5 ст. л.;
- майонез — 1,5 ст. л.;
- молоко — 80 мл;
- олія — для смаження.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Відварені яйця чистимо і натираємо на великій тертці, твердий сир — на дрібній, а зелену цибулю шаткуємо.
- Подрібнені продукти відправляємо в окрему миску, додаємо сметану та майонез. Все ретельно перемішуємо.
- На робочій поверхні розкладаємо листи лаваша та нарізаємо їх на великі прямокутники. На кожен шматочок викладаємо приготовану начинку та акуратно згортаємо у трубочки
- В окремій мисці ретельно змішуємо яйця, молока та трохи солі. У приготовлений кляр обмочуємо трубочки.
- Розігріваємо сковороду, викладаємо трубочки і обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки.
Перекладаємо їх на порційні тарілки. Подаємо їх до столу з домашньою гірчицею.