Якщо звичайне олів’є вже набридло, приготуйте його в лаваші: близькі з’їдять все до останнього шматочка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
За цим рецептом бігатимуть усі гості
Ситний салат олів’є – класика, без якої важко уявити наш стіл. Але що робити, якщо традиційний рецепт вже набрид?
Ми з "Ідеями для сніданку та вечері" пропонуємо подати олів’є у лаваші. Приготуйте класику по-новому — і цей рецепт стане хітом вашого столу. Ви пошкодуєте, що так раніше не готували.
Як приготувати салат олів’є в лаваші
Інгредієнти:
- ковбаса варена – 250 г;
- картопля – 3 шт.;
- морква – 1 шт.;
- яйця – 4 шт.;
- горошок консервований – 3 ст. л.;
- огірок свіжий чи маринований – 1–2 шт.;
- майонез (сметана) – 2 – 3 ст. л.;
- лаваш — 1 — 2 шт.;
- зелень для прикраси – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Картоплю та моркву відварюємо до готовності. Даємо їм охолонути, чистити та нарізати дрібними кубиками.
- Курячі яйця відварюємо круто, також даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо такими самими кубиками.
- Так само нарізаємо варену ковбасу та огірок. З консервованого горошку зливаємо рідину.
- Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом та ретельно перемішуємо.
- На лист лаваша викладаємо кілька столових ложок салату, повертаємо краї з трьох сторін і закріплюємо пером цибулі або часнику, щоб вийшов мішечок.
Якщо немає часу готувати, пропонуємо рецепт олів’є нашвидкуруч. Виходить так само смачно, але ви точно не втомитеся при приготуванні.