Більше не доведеться купувати в магазині: простий рецепт домашньої гірчиці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2960
![Прості кроки — і спеції в холодильнику](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/8f/10ebd2ed-1ac6a3dca08cce7a785d3a091b2168f7.jpg?v=2768_1)
Для цієї приправи вам знадобиться огірковий розсіл
Досвідчені кулінари ціле літо запасалися улюбленими маринованими огірками, щоб їхня родина могла ласувати смачною закускою. А щоб не виливати огірковий розсіл, можна приготувати з ним домашню гірчицю.
Простим рецептом приправи ділиться "ТСН". Вам знадобиться всього три інгредієнти та трохи часу – просто візьміть готовий порошок, залийте розсолом та дайте настоятися. Зберігатися такий соус у холодильнику може навіть кілька місяців. Він додасть пікантності та гостроти улюбленим стравам.
Як приготувати домашню гірчицю на огірковому розсолі
Інгредієнти:
- порошок гірчичний — 100 г;
- огірковий розсіл — 200 мл;
- рослинна олія — 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- В окрему миску висипаємо гірчичний порошок.
- Огірковий розсіл нагріваємо до кімнатної температури, поступово вливаємо в миску до гірчиці та ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
- В отриману масу додаємо рослинну олію, знову все ретельно перемішуємо.
- Отриману гірчицю перекладаємо в баночку і залишаємо за кімнатної температури на 8-10 годин, після чого відправляємо її в холодильник.
Обов’язково подавайте таку приправу з улюбленим віденським шніцелем — і захопленню близьких не буде меж. Не вірите — перевірте!