Більше не доведеться купувати в магазині: простий рецепт домашньої гірчиці

Читать на русском
Автор
2960
Прості кроки — і спеції в холодильнику
Прості кроки — і спеції в холодильнику. Фото lifestyle.segodnya.ua

Для цієї приправи вам знадобиться огірковий розсіл

Досвідчені кулінари ціле літо запасалися улюбленими маринованими огірками, щоб їхня родина могла ласувати смачною закускою. А щоб не виливати огірковий розсіл, можна приготувати з ним домашню гірчицю.

Простим рецептом приправи ділиться "ТСН". Вам знадобиться всього три інгредієнти та трохи часу – просто візьміть готовий порошок, залийте розсолом та дайте настоятися. Зберігатися такий соус у холодильнику може навіть кілька місяців. Він додасть пікантності та гостроти улюбленим стравам.

Як приготувати домашню гірчицю на огірковому розсолі

Інгредієнти:

  • порошок гірчичний — 100 г;
  • огірковий розсіл — 200 мл;
  • рослинна олія — 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. В окрему миску висипаємо гірчичний порошок.
  2. Огірковий розсіл нагріваємо до кімнатної температури, поступово вливаємо в миску до гірчиці та ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
  3. В отриману масу додаємо рослинну олію, знову все ретельно перемішуємо.
  4. Отриману гірчицю перекладаємо в баночку і залишаємо за кімнатної температури на 8-10 годин, після чого відправляємо її в холодильник.

Обов’язково подавайте таку приправу з улюбленим віденським шніцелем — і захопленню близьких не буде меж. Не вірите — перевірте!