Якщо вдома немає фаршу – це не привід відмовитись від котлет: просто замініть м’ясо на секретний інгредієнт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1390
Незвичайна, але надзвичайно смачна страва
Ніжні та соковиті котлетки ми звикли готувати з фаршу. А що робити, якщо його не виявилося вдома?
В цьому випадку разом з "Бабусиними рецептами" пропонуємо приготувати котлети з крабових паличок. Такі биточки мають насичений "морський" смак і точно сподобаються і дорослим, і дітям. Вони чудово підійдуть і до сімейного обіду, і на святковий стіл, і як закуска до пива.
Як приготувати котлети з крабових паличок
Інгредієнти:
- крабові палички – 500 г;
- яйця – 3 шт.;
- твердий сир – 100 г;
- сіль — ½ ч. л.;
- панірувальні сухарі.
Спосіб приготування:
- Два курячі яйця відварюємо круто, даємо їм охолонути, чистимо від шкаралупи та натираємо на маленькій тертці.
- Розморожуємо крабові палички, натираємо на маленькій тертці й змішуємо з підготовленими яйцями.
- Твердий сир натираємо на дрібній тертці, відправляємо до підготовлених інгредієнтів.
- В отриману суміш вбиваємо яйце. Все солимо і ретельно перемішуємо. З підготовленого фаршу формуємо невеликі котлети та обвалюємо в панірувальних сухарях.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо котлети і обсмажуємо їх з обох боків до рум’яної скоринки.
А якщо залишилися крабові палички, приготуйте їх незвичайний рулет. Вам сподобається!