Для любителів крабових паличок: найсмачніший салат готується за цим рецептом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1025
Замініть рис на інші продукти — і салат з’їдять за секунди
Салат із крабовими паличками був і залишається кулінарним хітом. Ми готуємо його і до сімейного обіду чи вечері, і до святкового столу.
Зазвичай, крім самих паличок, ми додаємо відварений рис, консервовану кукурудзу, курячі яйця, іноді огірок і заправляємо все майонезом. Але Shuba пропонує урізноманітнити страву і замість рису додати до салату плавлений сир та сухарики. Страва стане набагато пікантнішою та смачнішою. Якщо не вірите – перевірте.
Як приготувати крабові палички з плавленим сиром та сухариками
Інгредієнти на 3 порції:
- крабові палички – 250 г;
- плавлений сир – 200 г;
- часник, зубчики – 2 шт.;
- яйця курячі – 3 шт.;
- сухарики – 70 г;
- консервована кукурудза – 100 г;
- майонез 67% — 100 р.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, чистимо і натираємо на дрібній тертці.
- На такій же тертці натираємо очищений часник та сир. З консервованої кукурудзи зливаємо воду.
- Крабові палички розморожуємо, чистимо та нарізаємо.
- Викладаємо салат: першим шаром викладаємо – плавлений сир, зверху – часник. Далі викладаємо підготовлені яйця, на них – крабові палички, зверху — сухарики. Кожен шар змащуємо майонезом.
- Останнім шаром викладаємо консервовану кукурудзу. За бажанням прикрашаємо салат подрібненою зеленню і подаємо до столу.
Пропонуємо спробувати крабові палички під "Шубою". Це чудовий рецепт для тих, хто не може вибрати між двома улюбленими салатами.