Для любителів крабових паличок: найсмачніший салат готується за цим рецептом

Читать на русском
Автор
1025
Універсальний салат точно всім сподобається
Універсальний салат точно всім сподобається. Фото shuba.life

Замініть рис на інші продукти — і салат з’їдять за секунди

Салат із крабовими паличками був і залишається кулінарним хітом. Ми готуємо його і до сімейного обіду чи вечері, і до святкового столу.

Зазвичай, крім самих паличок, ми додаємо відварений рис, консервовану кукурудзу, курячі яйця, іноді огірок і заправляємо все майонезом. Але Shuba пропонує урізноманітнити страву і замість рису додати до салату плавлений сир та сухарики. Страва стане набагато пікантнішою та смачнішою. Якщо не вірите – перевірте.

Як приготувати крабові палички з плавленим сиром та сухариками

Інгредієнти на 3 порції:

  • крабові палички – 250 г;
  • плавлений сир – 200 г;
  • часник, зубчики – 2 шт.;
  • яйця курячі – 3 шт.;
  • сухарики – 70 г;
  • консервована кукурудза – 100 г;
  • майонез 67% — 100 р.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, чистимо і натираємо на дрібній тертці.
  2. На такій же тертці натираємо очищений часник та сир. З консервованої кукурудзи зливаємо воду.
  3. Крабові палички розморожуємо, чистимо та нарізаємо.
  4. Викладаємо салат: першим шаром викладаємо – плавлений сир, зверху – часник. Далі викладаємо підготовлені яйця, на них – крабові палички, зверху — сухарики. Кожен шар змащуємо майонезом.
  5. Останнім шаром викладаємо консервовану кукурудзу. За бажанням прикрашаємо салат подрібненою зеленню і подаємо до столу.

Пропонуємо спробувати крабові палички під "Шубою". Це чудовий рецепт для тих, хто не може вибрати між двома улюбленими салатами.