Забудьте про салат: з крабових паличок ви готуватимете тільки рулет

Читать на русском
Автор
16494
Все, як у салаті, тільки смачніше Новина оновлена 11 березня 2024, 11:16
Все, як у салаті, тільки смачніше. Фото cesmak.info

Як начинку можна також використовувати перець, гриби або олії

Зазвичай з крабових паличок ми готуємо класичний салат. Але якщо хочеться здивувати близьких незвичайною стравою, то зробіть це з незвичайним рулетом.

Для приготування такої страви від "Цесмак" знадобляться прості інгредієнти — крабові палички, варені яйця, твердий сир. Але як смачним, яскравим і апетитним вийде такий рулет — ніякі бутерброди й поряд не лежали. Перевіримо?

Як приготувати рулет із крабових паличок

Інгредієнти на 6 порцій:

  • крабові палички – 200 г
  • яйця – 8 шт.;
  • молоко – 5 ст. л.;
  • соняшникова олія – 2 ст. л.;
  • твердий сир – 150 г;
  • часник – 4 зубчики;
  • майонез – 100 г;
  • подрібнений кріп – 4 ст. л.;
  • сіль — до свого смаку;
  • пшеничне борошно — 100 — 150 г.

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці збиваємо 5 сирих яєць. Додаємо борошно, олію, молоко та дрібку солі. Додаємо подрібнені крабові палички та кріп.
  2. Застилаємо лист пергаментним папером, змащуємо рослинною олією, виливаємо отриману суміш і рівномірно її розподіляємо. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
  3. Тим часом готуємо начинку. Круто відварюємо 3 яйця, даємо їм охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці. На такій же тертці натираємо твердий сир. Пропускаємо через прес часник. Все змішуємо, заправляємо майонезом та ретельно перемішуємо.
  4. Дістаємо з духовки корж, даємо трохи охолонути, видаляємо папір, змащуємо всередині начинкою і скручуємо в рулет. Повертаємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на пару годин.

Подаємо готовий рулет із соусом тартар і насолоджуємось. Смачного!