Забудьте про салат: з крабових паличок ви готуватимете тільки рулет
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 16494
Як начинку можна також використовувати перець, гриби або олії
Зазвичай з крабових паличок ми готуємо класичний салат. Але якщо хочеться здивувати близьких незвичайною стравою, то зробіть це з незвичайним рулетом.
Для приготування такої страви від "Цесмак" знадобляться прості інгредієнти — крабові палички, варені яйця, твердий сир. Але як смачним, яскравим і апетитним вийде такий рулет — ніякі бутерброди й поряд не лежали. Перевіримо?
Як приготувати рулет із крабових паличок
Інгредієнти на 6 порцій:
- крабові палички – 200 г
- яйця – 8 шт.;
- молоко – 5 ст. л.;
- соняшникова олія – 2 ст. л.;
- твердий сир – 150 г;
- часник – 4 зубчики;
- майонез – 100 г;
- подрібнений кріп – 4 ст. л.;
- сіль — до свого смаку;
- пшеничне борошно — 100 — 150 г.
Спосіб приготування:
- У глибокій мисці збиваємо 5 сирих яєць. Додаємо борошно, олію, молоко та дрібку солі. Додаємо подрібнені крабові палички та кріп.
- Застилаємо лист пергаментним папером, змащуємо рослинною олією, виливаємо отриману суміш і рівномірно її розподіляємо. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
- Тим часом готуємо начинку. Круто відварюємо 3 яйця, даємо їм охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці. На такій же тертці натираємо твердий сир. Пропускаємо через прес часник. Все змішуємо, заправляємо майонезом та ретельно перемішуємо.
- Дістаємо з духовки корж, даємо трохи охолонути, видаляємо папір, змащуємо всередині начинкою і скручуємо в рулет. Повертаємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на пару годин.
Подаємо готовий рулет із соусом тартар і насолоджуємось. Смачного!