Зі звичайної яєчні — в ресторанну страву: вся справа в подачі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
За хвилини приготуйте, за секунди з’їсте
Ароматна, ситна яєчня з різноманітними добавками – це один із найпопулярніших сніданків. Готується вона за лічені хвилини і дозволяє забути голод до обіду.
Що робити тим, у кого діти снідають із боєм? У такому разі пропонуємо приготувати яєчню у болгарському перці. Така неймовірна страва за рецептом "Добрих новин" вразить усю родину і своїм зовнішнім виглядом, і фантастичним смаком.
Як приготувати на яєчню з болгарським перцем та ковбасою
Інгредієнти:
- болгарський перець – 1 шт.;
- курячі яйця – 3 – 4 шт.;
- варена ковбаса – 100 г;
- часник – 1 зубчик;
- сіль та перець – до свого смаку;
- тертий твердий сир – за бажанням;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Ретельно миємо під проточною водою болгарський перець, чистимо і нарізаємо не надто тонкими кільцями.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо болгарський перець, усередину — нарізану великими шматочками ковбасу.
- Всередину кожного кільця вбиваємо по одному яйцю і додаємо пропущений через часник прес для аромату.
- Смажимо яєчню до готовності. Наприкінці додаємо тертий сир та подаємо страву до столу.
Любителям швидкого сніданку рекомендуємо приготувати яєчню арабською. Ви шкодуватимете лише про одне — що не знали про цей рецепт раніше.