Зі звичайної яєчні — в ресторанну страву: вся справа в подачі

Читать на русском
Автор
Фантастична страва із простих продуктів
Фантастична страва із простих продуктів. Фото noviydoctor.com

За хвилини приготуйте, за секунди з’їсте

Ароматна, ситна яєчня з різноманітними добавками – це один із найпопулярніших сніданків. Готується вона за лічені хвилини і дозволяє забути голод до обіду.

Що робити тим, у кого діти снідають із боєм? У такому разі пропонуємо приготувати яєчню у болгарському перці. Така неймовірна страва за рецептом "Добрих новин" вразить усю родину і своїм зовнішнім виглядом, і фантастичним смаком.

Як приготувати на яєчню з болгарським перцем та ковбасою

Інгредієнти:

  • болгарський перець – 1 шт.;
  • курячі яйця – 3 – 4 шт.;
  • варена ковбаса – 100 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • сіль та перець – до свого смаку;
  • тертий твердий сир – за бажанням;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Ретельно миємо під проточною водою болгарський перець, чистимо і нарізаємо не надто тонкими кільцями.
  2. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо болгарський перець, усередину — нарізану великими шматочками ковбасу.
  3. Всередину кожного кільця вбиваємо по одному яйцю і додаємо пропущений через часник прес для аромату.
  4. Смажимо яєчню до готовності. Наприкінці додаємо тертий сир та подаємо страву до столу.

Любителям швидкого сніданку рекомендуємо приготувати яєчню арабською. Ви шкодуватимете лише про одне — що не знали про цей рецепт раніше.