Більше жодного омлету на сніданок: його замінить ця приголомшлива яєчня

Читать на русском
Автор
13768
Оригінальний сніданок із трьох яєць
Оригінальний сніданок із трьох яєць. Фото shuba.life

Тож яєчню ви ще не готували

Якщо ви готуєте з яєць тільки пишний омлет на сніданок, настав час здивувати близьких. Сьогодні ми приготуємо незвичайну яєчню.

Для такого оригінального сніданку нам потрібно відварити яйця, відправити їх на подушку томатну в сковороду, посипати тертим твердим сиром і зеленню і трохи почекати. Ділиться з нами таким пікантним рецептом Shuba.

Як приготувати яєчню з томатами та зеленню

Інгредієнти на 2 порції:

  • томати – 100 г;
  • сир твердий – 40 г;
  • часник, зубчики – 1 шт.;
  • яйця курячі – 3 шт.;
  • масло вершкове 73% — 15 г;
  • олія соняшникова – 10 г;
  • сіль, перець чорний мелений, приправа "Італійські трави", зелень — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто протягом 10 хвилин. Даємо охолонути, чистимо і розрізаємо навпіл.
  2. У сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо олію. Відправляємо пропущений через часник, перемішуючи, смажимо протягом 30 секунд до характерного аромату.
  3. Нарізаємо великими шматками помідори, додаємо до сковороди та помішуючи, готуємо хвилину. По колу викладаємо підготовлені яйця, солимо, перчимо, приправляємо "італійськими травами".
  4. Яєчню посипаємо тертим сиром, подрібненою зеленню, накриваємо кришкою і готуємо на маленькому вогні кілька хвилин до розплавлення сиру.

А щоб приготувати пишний омлет, потрібно дотримуватись кількох рецептів. Страва вийде як хмарка!