Більше жодного омлету на сніданок: його замінить ця приголомшлива яєчня
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13768
Тож яєчню ви ще не готували
Якщо ви готуєте з яєць тільки пишний омлет на сніданок, настав час здивувати близьких. Сьогодні ми приготуємо незвичайну яєчню.
Для такого оригінального сніданку нам потрібно відварити яйця, відправити їх на подушку томатну в сковороду, посипати тертим твердим сиром і зеленню і трохи почекати. Ділиться з нами таким пікантним рецептом Shuba.
Як приготувати яєчню з томатами та зеленню
Інгредієнти на 2 порції:
- томати – 100 г;
- сир твердий – 40 г;
- часник, зубчики – 1 шт.;
- яйця курячі – 3 шт.;
- масло вершкове 73% — 15 г;
- олія соняшникова – 10 г;
- сіль, перець чорний мелений, приправа "Італійські трави", зелень — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто протягом 10 хвилин. Даємо охолонути, чистимо і розрізаємо навпіл.
- У сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо олію. Відправляємо пропущений через часник, перемішуючи, смажимо протягом 30 секунд до характерного аромату.
- Нарізаємо великими шматками помідори, додаємо до сковороди та помішуючи, готуємо хвилину. По колу викладаємо підготовлені яйця, солимо, перчимо, приправляємо "італійськими травами".
- Яєчню посипаємо тертим сиром, подрібненою зеленню, накриваємо кришкою і готуємо на маленькому вогні кілька хвилин до розплавлення сиру.
А щоб приготувати пишний омлет, потрібно дотримуватись кількох рецептів. Страва вийде як хмарка!