У сто разів простіше і смачніше навіть борщу: такий супчик проситимуть щодня

Читать на русском
Автор
8974
Суп сподобається за простоту приготування, смак та аромат
Суп сподобається за простоту приготування, смак та аромат. Фото 24 канал

Швидко та без проблем нагодує всю родину

Безумовно, на обід ми найбільше любимо поласувати ароматним борщем. Однак що робити, якщо навіть він трохи набрид?

У цьому випадку пропонуємо урізноманітнити меню дивовижним грибним супом за рецептом "Ідей для сніданку та вечері". Ця смачна та ароматна страва ідеально підходить для ситного сімейного обіду. Воно готується легко, швидко та просто.

Як приготувати суп з печериць

Інгредієнти:

  • печериці – 500 р.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • борошно — 2 ст. л.;
  • курячий бульйон — 600 мл;
  • вершки – 200 мл;
  • петрушка – 1 ст. л.;
  • сіль та перець – до свого смаку;
  • вершкове масло – 50 г;
  • рослинна олія – для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Розігріваємо в каструлі рослинну олію, відправляємо цибулю та обсмажуємо протягом 5 хвилин. Туди ж додаємо нарізані гриби та обсмажуємо ще 7 хвилин.
  2. В окремій каструлі розтоплюємо вершкове масло, всипаємо борошно, перемішуємо та обсмажуємо 2 хвилини.
  3. У каструлю з мукою повільно вливаємо курячий бульйон. Коли він закипить, додаємо обсмажені гриби та цибулю, перемішуємо і доводимо до кипіння.
  4. Перебиваємо все блендером, солимо, перчимо і готуємо ще 5 хвилин.
  5. Через зазначений час додаємо вершки, перемішуємо та доводимо до кипіння.

Готовий суп знімаємо з вогню та додаємо подрібнену петрушку. Подаємо з домашнім хлібом.