Швидше за борщ і не гірше за солянку: без такого супчика не обійдеться святковий стіл
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 16515
Раз-два — і обід на столі
З 11 по 17 березня в Україні святкується весела Масляна. Традиційною стравою у святкову суботу вважається наваристий суп.
Якщо ви вважаєте, що приготування смачного супу – це важкий та довгий процес, рецепт Shuba переконає вас у протилежному. Супчик із мисливськими ковбасками готується так просто і швидко, що прикрасить святковий стіл. Приготуйте його також у звичайний день – і суп стане чудовою альтернативою солянці та навіть борщу.
Як приготувати суп з мисливськими ковбасками
Інгредієнти на 6 порцій:
- вода – 3 л;
- мисливські ковбаски – 300 г;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- часник, зубчики – 3 шт.;
- томати – 1 шт.;
- паста томатна – 1 ст. л.;
- бульйонні кубики — 1 шт.;
- картопля – 4 шт.;
- приправа "Хмелі-сунелі", сіль, чорний мелений перець, зелень — на свій смак;
- лавровий лист – 2 шт.;
- олія соняшникова – 4 ст. л.
Спосіб приготування:
- Чистимо та миємо овочі. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву натираємо на грубій тертці.
- У каструлю наливаємо рослинну олію і підсмажуємо підготовлені овочі протягом 2 хвилин. Туди ж відправляємо подрібнений часник та порізаний кубиком помідор. Смажимо все протягом 2-3 хвилин.
- Через зазначений час додаємо томатну пасту, нарізані кружальцями завтовшки 1 см мисливських ковбасок. Все перемішуємо та тушкуємо на невеликому вогні протягом 5 хвилин.
- Все солимо, додаємо перець та кубик бульйону, заливаємо водою і викладаємо нарізану кубиком картоплю. Доводимо до кипіння та варимо на невеликому вогні до готовності картоплі.
Готовий суп прикрашаємо подрібненою зеленню. Подаємо з домашньою сметаною.